Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest vagíny po masturbaci

Od: pupka odpovědí: 8 změna:
Ahoj a dobrý den. Je mi 15 let jsem panna. Po masturbaci mě jakoby bolí pod vagínou mezi řitním otvorem a vagínou. Bolí to když zatlačím nebo když chodím. Bolí to tak 1-2 hodiny. Nevíte co to může být nebo má to někdo též? Budu moc ráda za pomoc:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Není známá délka masturbace ani případný použitý prostředek... Pro příště by to chtělo méně "řádit" a hlavně dostatečně lubrikovat.

Po masturbaci trvající delší dobu, případně trochu "drsnější" se může bolest projevit. Stejně tak otok, apod.

zwiki*
hodnocení

3x

Ahoj.Musíš více"cvičit" s masturbací,aby si otvory pomalu zvykaly na zátěž .

alisa25

Zwiki - a nejsi ty trochu úchylný? Co má znamenat "aby si otvory pomalu zvykaly na zátěž"?

majsterjoe*

Nemusim byt zenska abych vedel co se postupem casu roztahne.

:) díky, pobavily jste mě hned po ránu..i s odpovědí alisa25 :)

lovecdivozenek
hodnocení

0x

Je mi 15 let jsem panna. -- takže zkušenost se skutečným sexem, penetračním, žadná,

Po masturbaci mě jakoby bolí pod vagínou mezi řitním otvorem a vagínou. -- tohle je znamka neukojení, tohle znám od žen, když potřebuje ještě dostat trošku víc uspokojení po masturbaci nebo při nahrazování přímé soulože masturbací, jenže tvoje tělo si žádá samo, že chce prostě skutečně plné uspokojení, včetně soulože se vším všudy, takže ani kratší masturbace nebo delší nic neřeší, tohle se srovná, až začneš žít normalní život snějakým chlapem

lovecdivozenek
hodnocení

0x

Je mi 15 let jsem panna -- ještě poznámku,, myslíš, že po divoké masturbaci jsi ještě panna, myšleno tak, že maš ještě neporušnou panenskou blánu, nevím, nevím, spíše budeš pannou pouze tím, že jsi ještě neměla dokonaný pohlavní styk,ale blanka panenská bude už dávno opotřebovaná

ju*

Jasně můj kolega říkával :To není mejdlo, tak se to neomydlí..používat často a dlouze, připadámi že tyto dotazy sem dává nějaký uchyl pro své pobavení, nepřipadá mi že by naši teen byli taková paka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]