Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace před dovolenou

Od: jana3 odpovědí: 3 změna:
Ahoj holky chci se zeptat v červenci od 3 do 12 jedu na dovolenou k moři a nechci menstruovat.Tak od kdy mm začít brát antikoncepci nebobnejaké jiné léky jsou.? Jinak menstruaci mam zrovna teď tak by mi to mělo vyjít až po chorvatsku ale nevim no.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na Sázavě - spartánské podmínky pro hygienu, mytí a koupání v řece, kadibudka v lese. Proto jsem také po ženských problémech v té době netoužila, to je jasné. Gynekolog mi napsal léky, už nevím, jak se to jmenovalo, bral se 1 denně. Předposlední den na dovolené jsem už vysadila. A za 3 dny nato, už doma, mi menstruace přišla. Byla trochu silnější, než obvykle, ale svůj účel to naprosto splnilo.

Není proto třeba začínat s antikoncepcí, pokud ji jinak nepotřebuješ. Tohle bylo jednorázové, nemělo to žádné negativní učinky. Zkus se zeptat svého gynekologa, určitě ví a poradí. Jaga.

ver*
hodnocení

1x

Tohle by ti mohl poradit gynekolog. Každopádně pokud ještě antikoncepci nebereš, už abys začla nebo naopak začla až potom. Já jsem totiž poté, co jsem prvně začala brát antikoncepci, přes měsíc různě více či méně špinila. je to způsobené změnou hormonální hladiny. Takže je rozhodně blbost začít ji brát krátce před dovolenou. Když ji začneš brát teď, už se ti to pak usadí do té doby. A teoreticky už si teď můžeš na den spočítat, kdy ji začít brát, aby ti to nevyšlo.

audinos*
hodnocení

0x
Jiný stav ty menstruace umí vyřešit. Ale není snadné se do něj někdy dostat. Hodně štěstí, Jano! :)
doplněno 23.04.15 09:56:

Moc se omlouvám za svůj "pokus" o vtipnost. Mám tu doma dvě holky a ony mi taky neporadily... Byl jsem v noci při bujaré náladě, nechtěl jsem problém bagatelizovat. Nezlobte se, prosím, už to neudělám! :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]