Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat, jak zhodit pár kilo navíc...
Jedná se o : břicho a nohy.
A něco na vytvarování postavy? Nohy mám jak v betonu...
Děkuji za rady
Už to zde bylo probíráno mockrát. Základem je změnit stravovací návyky. Jíst alespoň 5x denně v malých porcích, zařadit do jídelníčku dostatek zeleniny, nepřejídat se, dodržovat pitný režim (ale vyhýbat se sladkým nápojům a alkoholu). Vyhýbat se příliš tučným jídlům. Zařadit pohyb - svižná chůze, běh, jízda na kole, plavání, tanec. Záleží na tom, co Vás baví, abyste u toho vydržela. Na tvarování postavy zkuste Kalanetiku, nebo Pilátes. Hodně zdaru!
Tvarování postavy udělá hodně a budete vypadat líp i když váha zustane stejná.Tvarováí jedině sportem.Pokud nechcete chodit ven-rychle chodit,běhat...tak doporučuju hodiny walkingu(někdy je to H.E.A.T.)nebo TRX,najdete i na youtube o co jde.Nebo obyčejný aerobic,kde je i posilování(né zumba)"Nohy v betonu?"nevím co tím myslíte?pokud jde o "tlusté" a těžké nohy,kdy máte "zalité"kotníky tak rozhodně zajít na lymfo masaže!pokud je tělo v pohodě s lymfou,tak se vzpamatuje i váha.Ten sport to bude chtít určitě tak i tak
Netuším kolik jí je.Neteř byla kolem 18let,protože trpí na křečáky,už v tom věku a byly jí lymfo masaže doporučeny.Já doufám,že v době internetu si slečna jak cvičení,tak jiné rady skoukne na netu než se do něčeho dá.Jasně,mladé holce postačí jen pohyb a životospráva.To je dneska pro ně největší problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.