Nejste přihlášen/a.
Maso v guláši dělá vlastní chuť a cibule je k doladění, když uděláš jen masový základ, tak nebudeš mít nic na podlití, třeba knedlíků, vyzkoušej si jen tak vydusit hovězí bez žádných přídavků a potom si prubni totéž s čím tě jen napadne, co ti více bude chutnat, cibule se rozvaří, zahušťuje, tedy pokud nevyrábíš "utopený" guláš. Právě pro tuto otázku jsem záměrně nenapsal žádný recept, v podstatě je možné cokoli použít do jednoho hrnce, pravidla jsou jen - Musí to chutnat! a taky vím, že nic se nemá přehánět. Ničeho se nebojte, maso nechť je měkké a sós je lahodný. Dobrou chuť
Poměr masa s cibulí - pokrájené maso plus dvěma třetiny cibule z hromady masa, určitě né z váhového množství masa, na zahuštění je na výběr - strouhaný brambor, chleba, strouhanka, voda s moukou, škrob. Receptů jsou tuny, jen se neboj, trpělivost se v tomto případě vyplácí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.