Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč zrovna já mám malá prsa?

Od: holcina965 odpovědí: 5 změna:

PSÁNO:20.4-2015

ahoj je mi 12,5 (12 a půl) nemám tam vůbec nic to co tam mám je jak žehlící prkno, deska, parkoviště atd. docela mně to trápí když vidím že i 9ti leté holky mají větší prsa než já já vím že každá dívka je jiná což mi sem asi budete i psát, ale když vidím mojí 11ti letou spolužačku jaké má prsa tak mi je vždycky smutno :( chodím do 6 třídy na druhý stupeň v 5 třídě mně to netrápilo vůbec ale když v šestce všem holkám prsa vyrostla tak mně to trápí. Na začátku roku měla ještě jedna holka malá prsa, ale teď má i ona větší prsa než já a to je o rok menší. Možná by mně to netrápilo kdyby se mi holky i kluci kvůli tomu nesmály :( asi kvůli tomu kluka mít nebudu a to sem slýchala že dětské lásky sou nejkrásnější:( asi nikdy nebudu chodit s klukem co se mi líbí nebo líbit bude. :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tajemnak*
hodnocení

1x

Ahoj,

tím se fakt vůbec netrap :) Jako klukovi můžu říct, že se mi líbí spíš menší. Navíc ve 12,5 to má ještě spoustu času aby dorostly :)

Pokud se ti kvůli tomu směje nějakej kluk, klidně ho odraž s tím že jeho "kašpárek" taky nebude stát za nic.

Nebo to ignoruj, jakmile lidé kolem tebe uvidí že ti jejich kecy nevadí, přestanou s tím. :)

hodnocení

1x

Ve 12,5 jsi ještě žabec. Už ne holčička, ale ještě ne žena. Většinou samá ruka, samá noha, prsa žádná.

Nic si z toho nedělej. Tělo se Ti ještě vytvaruje a budeš koukat, co všechno Ti přibyde. ;) Člověk roste a vyvíjí se zhruba do 21 let. Máš tedy ještě 8,5 roku času. Začneš získávat ženské tvary, pas, boky a prsa. Pokud ještě nemáš menstruaci, i jejím nástupem se postava začne měnit. Začnou prostě fungovat nové hormony, které dříve spaly. :-D

A ještě: podívej se na svou mamku. Jaká ona má prsa. Říkává se, že dcera má podobnou postavu jako matka. Jestliže je mamka "plnější", budeš taky, neboj se. Máš ještě spoustu času.

A pokud snad ne? Nebudeš tahat před sebou velkou váhu, potit se pod prsy, nebude Ti nic viset. Dokonce jsem slyšela, že lepšími kojícími matkami jsou ty s menšími prsy, než ty s melouny.

Ale zatím to ponech svému vývinu, uvidíš. Budeme-li živí a zdraví, dej sem na Poradnu za 8,5 roku fotku Tvé postavy a zhodnotíme, jak to dopadlo. Uvidíš, že dobře! *mala* Jaga.

hodnocení

1x

Ahoj. Když se podíváš zde na poradně, je tady hodně dotazů i od starších slečen, že mají malá prsa. Takže určitě nejsi jediná, kterou tato věc trápí. A docela zbytečně. Která má velká, chtěl by mít malá a naopak. Ty se teprve v ženskou začínáš měnit, takže vydrž, i prsa Ti povyrostou. A vůbec k vůli tomu nemusíš být smutná. Jestli si kluci vybírají holky podle prsou, na takové klidně kašli. Přece záleží na tom, jak si s Tebou bude kluk rozumět, jestli si spolu máte o čem povídat atd. Je Ti 12 let, máš před sebou spoustu pěkného a někomu se zcela jistě budeš líbit, ať máš jakákoli prsa. Každého příroda prostě obdaří jinak a jestli se Ti k vůli tomu někdo směje, pak je to hloupé a pubertální.

ohneta*
hodnocení

0x

Ve 12. to vůbec neřeš, si ještě dítě. Neboj, narostou, dřív nebo později.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dětské lásky jsou možná nejkrásnější, protože u nich nejde o prsa (pokud se nemýlím). Vy se budete ještě "kulatit" a možná toho bude více, než si nyní myslíte. Jak máte zakulacenou maminku nebo babičku? Zřejmě na tom budete jednou tak, jako ony.

A pokud ne, tak se svět nezboří - kluka si najdete přes jiné své přednosti. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]