Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popraskané žilky v obličeji

Od: inga odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s použitím laseru při odstranění popraskaných žilek v obličeji. Odstraní se úplně, bolí zákrok, nejsem po tom ještě týden červená jak malina? Předem děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už je to hodně dlouho, co jsem na tom byla. Jela jsem asi třikrát do Prahy. Nějak zvlášť to nebolí, ale je to nepříjemné. Po zákroku jsem měla asi dvě hodiny červené tváře. Pomohlo mi to.

72mona3*
hodnocení

0x

Ano, odstraní se úplně, ale až se po ošetření vstřebají. Ty stávající. Ale nejspíš se vám mohou tvořit nové, tak je vhodné zákroky opakovat. Zákrok opravdu nebolí, je nepříjemný. Pokožka zčervená asi jako od slunění. Záleží na síle nastavení laseru. Doba zklidnění záleží na citlivosti pokožky. Do dvou dnů by vše mělo být v normě. Ideální je ovšem zkontaktovat přímo kosmetické (laserové) centrum a domluvit si konzultaci. Mona.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]