Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se rozejít

Od: rozchod odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak se rozejít s klukem, který je na všechny hnusný ...
Ono to všechno bylo takto:
Ve škole máme samí kluky co ze sebe dělaj něco víc... začala jsem chodit s jedním klukem, takový ten vůdčí tip, co ze sebe dělá frajera... Jenže, já zjistila jak se chová k jednomu klukovi, s partou kamarádů šli a chtěli ho zmlátit ... protože jedna holka s ním chtěla chodit ale ona byla holka jednoho kluka z party mého "bývalého" (pro něj současného) tak se rozhodli že na něj půjdou všichni. Jenže já je viděla a hned za nimi šla, takže mu nic nestačili udělat. Odstrčila jsem je (vždy jsem posilovala hlavně ruce, takže odstrčit některé z nich nebyl moc velký problém) a řekla jsem svému bývalému klukovi, že je to debil a že ho má nechat na pokoji... samozřejmě na mě vytáhl své frajerské úšklebky a myslel si, že pár řečmi bude zase vše ok ... ale začali jsme se hádat. Ostatní kluci šli pak pryč jen ten "napadený" tam zůstal. Pak odešel i bývalý... Kluk, kterého chtěli zbít mi poděkoval a zeptal se mě, jestli se s ním po škole nechci projít, tak jsme šli ven... Bavili jsme se různě a já mu řekla, že po tom co se stalo, se s tím klukem rozejdu ... no a tak jsme spolu šli ještě různě do parku atd..A pak mě políbil a zmotalo se to ještě víc, nekladla jsem žádný odpor nic. Ještě jsem ho jako blbá holka objala a on si mě přitiskl k sobě. Potom mě doprovodil domů a já mu dala pusu... Vyměnili jsme si čísla a psali si. Já zjistila, že mi bývalý pořád píše zprávy a málem bych něco napsala mu ... Tak jsem si ho blokla - i na FB. Nevíte, jak se s klukem co je agresivní a řeší cizí problémy rozejít?

Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Úplně jednoduše - říci mu na rovinu, že se s ním nadále nehcete stýkat. Že máte jiné představy o partnerovi a tento, že se podle Vašich představ nechová. Takže s ním končíte vztah. Ať Vás nekontaktuje a nevyhledává. On už se s tím nějak vyrovná...

rozchod
hodnocení

Děkuji za odpověď. Řeknu mu to tedy tak ... Já jen, že přes internet mi to příjde blbé a jak mu to vysvětlit. Děkuji tedy a řeknu mu to takto :)

amadeus*
hodnocení

0x

Boha jeho! Nevzpominam si, ze by byl svet tak melodramaticky, kdyz jsem byl ve vasem veku (8-12 let). Asi by bylo nejlepsi poslat mu vzkaz pres spoluzacku, ze si ted budete hrat na doktora s tim druhym klukem, protoze ma peknou bundu si Micky Mousem.

rozchod
hodnocení

Bohužel, mi není 8, ale 14 - 16 a bývalí je starší o rok

iz*
hodnocení

0x

Jednoznačně (nenechat mu žádnou možnost dělat si nějaké naděje)

a slušně (přestože mu slušnost asi moc neříká).

rozchod
hodnocení

Děkuji za odpovědi =)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Snad holka víš, s kým jsi to dosud chodila? Nějaká neslušnost je jedna věc. To další je už vážnější. Není nějak moc hrubý, až agresivní? Neprojevoval se nějakými prohlášeními se zbraněmi a tak nějak podobně? Na těch stránkách Fakebůku si tito trotlové píší různé věci. Tak bacha na ně a na něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]