Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělat, aby si mě všiml?

Od: itis30* odpovědí: 6 změna:

Líbí se mi jeden kluk a byl by to muj první kluk a já nevím co mám dělat,ON si me ani nevšímá a já bych vás chtelapoprosit co mám udelat aby si me všiml?(JÁ VÍM ŽE TO NENÍ TAK DULEŽITÝ ALE JÁ JSEM FAKT MARNÁ)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkus upoutat jeho pozornost. Občas se a něho podívej, usměj se a nejlepší způsob je, navázat s ním komunikaci. Probudit něčí zájem musíš jen Ty sama. Takže se nestyď, dodej si odvahu a pusť se s ním do řeči. Uvidíš, jestli bude mít zájem s Tebou komunikovat a jestli právě jeho dokážeš zaujmout. Když to nezkusíš, nedozvíš se to.

itis30*
hodnocení

díky skusím to

iz*
hodnocení

1x

Já jsem "stará škola", podle mne by měl zájem dát najevo on.

Pokud zájem nemá,

asi to nezměníš, ať budeš dělat cokoliv ...

lucie*
hodnocení

0x

Mi se líbí svět kdy si holku vyhlídne kluk a "běhá"za ní a ona si jej skoukne a uvidí co dál.Holky to chtějí naopak,ale potom jsou často zklamané.Kluk musí mít o holku zájem sám od sebe,jinak ho to moc nezajímá.Měla by sis vybrat kluka se kterým si máš co říct a budeš s ním ráda trávit čas a nebudeš se nudit,nejde si vybrat kluka,že se mi líbí a chci ho:)tak to nefunguje.No zkus se chovat rozumně,přirozeně a snaž se mu něčím přiblížit.Pokud máte nějaké společné zájmy,třeba nahodíte společnou řeč.

alisa
hodnocení

0x

Itis30, on je z vedlejší třídy že? v tomhle věku jsou kluci o 2 roky pozadu...nepoznají naše signály, jak taky? nikdo jim to nevysvětlí, nikdo je to nenaučí, ve škole se učí jen blbiny na nic...

hmm
hodnocení

0x

Normálně se říká, jestli by nešel, do cukrárny, kina, nebo něco poradit, opravit, s něčím pomoct apod. Pokud se ti to zdá otřepané, můžeš vymyslet jiný způsob. Kdysi vyšla knížka, Jak navazovat známosti a vydal ji myslím Mladý svět. Jako příklad uvádím z této knihy. Podej kus provázku nebo tkaničku do bot a řekni, že chceš navázat známost. Popřípadě ve vhodnou chvíli svaž svoji tkaničku s jeho tkaničkou. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]