Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké čistidlo na stříbro

Od: mertigana* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat kde seženu nějaké čistidlo n stříbro nemůžu žádné sehnat děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den používám přípravek od firmy SILBO jen to na pár minut namočím a opláchnu.Kupuji to ve zlatnictví.

paja*
hodnocení

0x

Ptala bych se ve zlatnictví nebo tam , kde se prodávají šperky. Mám , ale vyzkoušeno , stříbrnou věc kterou chci vyčistit povařím ve vodě s natrhaným alobalem a jak to začne vřít přidám jedlou sodu,začne to šumět ,vypnout a nechat chvíli stát,pokud potom ještě chci vyšší lesk tak potřu a promnu mezi prsty se zubní pastou, pokud jsou to větší věci stačí to předchozí doporučení.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Jednoduše lze vyčistit stříbro povařením ve vodě s přidáním několika kapek saponátu a lžičky jedlé sody nebo kypříku, pokud jde o šperky s kameny, je lepší použít kartáček na zuby a použít zubní pastu nebo již zmíněnou sodu. Jinak se prodávají v drogériích spec. přípravky na čištění barevných a drahých kovů.

domina*
hodnocení

0x

Já jsem koupila nedávno v kauflandu čistící vatu na zlaté a stříbrné předměty Auron, stála asi 50 kč. A vyčistila jsem s ní všechno, dokonce i zčernalý řetízek ze sirné vody ( z termální vody v lázních), který nešel vyčistit ničím.

moncicak*
hodnocení

0x

koupila jsem v DM čistič na barevné kovy, asi za 40Kč Aurex, jednoduše namočíte na 2minuty a pak opláchnete. Je toho 200ml, takžue jsem čistila asi 3krát a ještě mám půl lahvičky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyčistit zlato

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]