Jakou mouku na paříž.dort

Od: Datum: 13.04.15 16:59 odpovědí: 5 změna: 13.04.15 21:40

Zítra si můj syn přeje na narozeniny pařížský dort nebo řez čokoládový.

V receptech jsou různé druhy mouky jakou používáte vy,co máte ze zkušenosti?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 13.04.15 17:00
avatar

Já na dorty používám polohrubou mouku.

Ohodnoceno: 3x
 
Od: virna
Datum: 13.04.15 19:17

Dobře,asi ano.Já peču občas,ale jiné věci a tak mě zmátlo jak v receptech bylo od hladké až po hrubou...?:-/

Datum: 13.04.15 19:27

polohrubou mouku

Ohodnoceno: 0x
 
Od: uska®
Datum: 13.04.15 19:34

Základní pomůcka:

hladká mouka = kvasnice, polohrubá mouka = prášek do pečiva, hrubá mouka = vařené výrobky (knedlíky). Jsou vyjímky, i já ráda zkouším kombinaci různých druhů mouky.

Ohodnoceno: 4x
 
Od: winkata
Datum: 13.04.15 21:40

uska to je dobrá zkušenost,ale dnes každý pátý je "odborník" na kuchyni,takže se vidí ledasjaké experimenty.

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.