Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace a růst

Od: sezrtu odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je pravda, že v případě že dostanete menstruaci už nevyrostete?
Mám metr 65-67 a chci alespoň metr 70, myslíte, že to ještě mohu dohnat?
je pravda, že kvůli nadváze asi vypadám nižsší...

doplněno 12.04.15 20:35:

Děkuji za odpovědi.

Né, nemyslela jsem to vážně, byla to jen otázka abychom jsme se všichni mohli smát

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ne,není to pravda.
Dívky dostávají menzes cca od dvanácti let.To by musely být potom všechny ženy liliputánky :-D
doplněno 12.04.15 19:32: Pokud myslíš prsa a zadek,což asi ano,tak se nemusíš vůbec obávat,že nenarostou.
Možná až tak,že ti budou přebývat.
Tedy ty tvary :-D
Jsi ještě stále ve vývinu,dočkáš se,neboj ;)

sezrtu
hodnocení

Aha, dobře děkuji za odpověď a no, máma i babička mají celkem velký ženský tvary, proč já ne? To jakože taky doroste?

(mám 13 let necelých)

sebod*

sezrtu. Neptáš se vážně, že ne? Protože kdyby ano, tak pochybuji o Tvé inteligenci. Mé vnučce je teprve deset, ale už ví, že momentálně má dětskou postavu a časem bude mít ženskou. To znamená, že ji narostou ženské tvary (možná i velké ženské tvary *smich*)

jenine
hodnocení

0x

Rozhodně to není pravda, i když mi to moje okolí taky tvrdilo. Já to dostala prvně ve 12 (tehdy jsem měla okolo 165, nevím to úplně přesně) a dnes, ve svých 16 mám skoro metr osmdesát ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]