Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celulitida sos jak zbavit

Od: misourecek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jak se zbavit celulitidy? Je mi 15. Nějaké speciální kremy neee - nemám na ně peníze.

Co nejrychleji prosím. Mám to na stehnech a zadku. Děkuju ...je mi 14,5

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hromada pohybu a zdravá strava, ale i tak je to běh na dlouhou trať, když se celulitida vyskytne, těžko se ji zbavuje.

hodnocení

0x
Víš co se říká?
Rychle se ani pejsek nevykaká :-D
Celulitida ve tvém věku?
Je způsobena vždy nezdravým jídlem a žádnou fyzickou aktivitou !
doplněno 12.04.15 19:24: Vždyt ti to píši,pohybem !
Začni běhat,jezdit na bruslích,skákat přes švihadlo,hrát tenis,basket...
Prostě se musíš hýbat a jíst zdravě.
Jo a není zač..

misourecek
hodnocení

Ano, já vím. Měla jsem velký stres a byla dlouhodobě nemocná, tak jsem se to snažila zajíst a válela jsem se v nemocnici. Opravdu nejsem nějaká městská holčička co se válí na gauči.

Ale já se ptám, jak se jí zbavit... děkuju

amy*
hodnocení

0x

Dané partie musíš hlavně zpevnit. Pokud tam bude sval místo tuku, tak celulitida nebude. Najdi si na netu cviky na zpevnění hýždí a stehen. Je to ale běh na dlouho trať, rychle nic nepomůže. A můžeš večer po koupeli promazávat jakýmkoli krémem nebo olejem, speciální být nemusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]