Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trápení s láskou

Od: andrejja odpovědí: 2 změna:
Ahoj. Nevím jak začít a nechce se mi vše tady vypisovat od A do Z. Mám trápení ohledně jednoho kluka. Je moc hezkej a holky po něm letí.Taky má spoustu kamarádu, je oblíbený , nosí nádherný značkový oblečení takovej ten chlapec v bavlnce. Moc bych sním chtěla být ale asi na to nemám... Mu se líbí holky jako on,pěkný , krásně oblečený,oblíbený zatím co já nemám kamarády,hezká nejsem,a oblečení takový taky nemám :( proto by o mě asi nezakopl co mám dělat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, přestaňte se trápit, chovejte se sebevědomě, usmívejte se na chlapce a buďte přátelská a komunikativní. Možná zabere ten Váš idol nebo si toho všimne někdo jiný, kdo si toho u Vás bude více vážit. Ten "materialista" za to možná ani nestojí. Zdravím!

lucie*
hodnocení

2x

Pouvažuj,proč jej chceš,třeba Ti dojde,že je to jen ta platonická zamilovanost a to se Ti přihodí ještě mockrát za život.Vztah přece není o tom,že někoho chci,jen proto,že je hezký a "in".Takový člověk může být i pěkně nudný a třeba kdyby jsi s ním strávila několik dní,tak by jsi zjistila,že nudný je,nemáte si o čem povídat atd.

Jako holka se nech balit,až se nějaký objeví co se bude o tebe zajímat,tak s ním flirtuj,užívej si to a vybírej si.Přece nechceš uhánět kluka,který se zajímá víc o to co má holka na sobě,než v sobě.Takže se tím netrap:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]