Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účes ve věku kolem 30tky

Od: elsakaripirkova odpovědí: 14 změna:

Tak jsem se asi po půl roce nechala malinko zkulturnit. Měla jsem vlasy delší než na ramena. Líbí se mi dlouhé ale nevím jak je upravovat. Snažím se zbytečně nepálit kulmou při natáčení. Dřív jsem měla vlasy mastné teď suché. Aktuálně jsem si je nechala zkrátit obrázek, asi to bude jediná cesta a každé 3 měsíce udržovat k paní kadeřnici. Já jsem s výsledkem spokojená nevím, co je teď úplně moderní pro člověka těsně před 30tkou, ale pořád lepší než stav předchozí. Paní kadeřnice mi radila kondicionéry, ale bojím se že se mi zase vlasy začnou mastit. Co myslíte vy odpovídá tento účes mému věku?

Účes ve věku kolem 30tky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gabriella*
hodnocení

2x
Možná se mi to zdá, ale přijdete mi tam starší. Máte asi husté vlasy.zkusila bych výraznější barvu, ať světlejší, nebo tmavší hnědou. Pokud chcete kratší, líbilo by se mi na Vás mikádo.. na mastné vlasy doporučuju šampón od Lavery. Voní nádherně skutečným citronem a vlasy vydrží dlouho čisté, bez maštění.
Účes ve věku kolem 30tky #2

iz*
hodnocení

2x

Nebýt "živých očí" a zmíněných necelých 30 let,

soudila bych podle účesu minimálně o deset let více.

Účes (nikoliv barva) Vás dělá zbytečně starší.

Na přesušené vlasy doporučuji hennu – tu pravou přírodní,

zábal musíte na vlasech nechat působit několik hodin.

hm*
hodnocení

1x

Ježkovyvoči, takhle hezká ženská skoro vlasy řešit nemusí. Natož pátrat, co je zrovna "moderní". Podle mě Vám tohle sluší, kratší bych nedělal. Ačkoliv třeba si jen jiný účes nedovedu dobře představit. A že vypadáte starší, jak někdo psal? Myslím, že to je jen zkreslením barev ve foťáku, foťák místo lesků ve vlasech hodil takové šedavé tóny, proto ten dojem. Předpokládám, že skutečnost je barevná a tedy jiná.

hodnocení

1x

Zdravím,vypadá to,že máte hodně vysušené vlasy melírováním. Zkuste nějaký neoplachový olejíček,který se nanáší do mokrých konečků před fénováním,vlasy jej natáhnou a ožijí. Jinak pěkné ;).

hodnocení

1x
Nezlobte se,ale mně se ten účes ani barva nelíbí.
Vlasy máte vysušené,tzn.,že by bylo dobré je ozdravit...Co se týče barvy,dala bych nějakou ořechovou s prvky medové.To je můj názor.Slušela by Vám ofinka a mikádo ;)

rexona*
hodnocení

1x

Máš pěkné vlasy, neboj dlouhé vlasy můžeš mít i v padesáti, natož ve třiceti, ale zkus je klidně zkrátit, možná tě to vyléčí a nebude se ti to líbit. S takovými vlasy se dá dělat všechno :)

culdabulda1*
hodnocení

1x

- jak by se ženy kolem 30-ky měly tedy česat? - pokud máte pochybnosti, jestli je účes přiměřený Vašemu věku?

Myslím, že Vám účes sluší, na ofinku bych to zrovna neviděla, ale mikádo ať už kratší nebo delší je vhodné v každém věku. Délka Vašich vlasů se mi zdá tak akorát, s barvou můžete zkusit experimentovat, pokud se nebojíte, že si zničíte vlasy. Zdravím.

doplněno 15.04.15 16:28:

- přidávám taky názor mužskej - ukázala jsem Vaši fotku partnerovi - líbíte se mu, vypadáte prý oduševněle, mohla prý byste zkusit kratší (chlapecký) účes, prý byste vypadala sportovně a něžně a rozhodně byste prý omládla. Tak nevím, jestli si z toho něco vyberete - mně se Váš účes líbí. Zdravím.

lidus*
hodnocení

1x

Nezlobte se ale kadeřnice byla začátečník? Já když jdu od své vypadá můj účes opravdu jako účes, to co mám na hlavě druhý den je jiná věc (a to tam mívam snad i lepší ten váš novvý účes). Důležité ale je, že vám se to líbí a vy se cítíte dobře.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, snad Vás to potěší - vidím tam pohlednou ženskou. Ale, to víte, hodnotím to jako muž a Vy asi chcete raději lépe vypadat kvůli ženským . Zdravím!

P.S. Ony Vás tu proberou jistě podrobněji.

doplněno 13.04.15 18:29:

martinaa - jak by "tam" šla barva odstínu mahagon nebo do červena? Možná by paní více "svítila".

doplněno 13.04.15 21:17:

martinaa - tak jo. Paní si tam hodí mahagon a bude více svítit. Ovšem, jak se zdá, tak už ji to nezajímá.

martinaa*

Beníku, na červenou se mi paní zdá hodně bledá... ale nějaký mahagonový přeliv, to by mohla být pecka :).

doplněno 13.04.15 21:20:

Třeba se zalekla... nebo je v práci ;).

fram
hodnocení

0x

Ja myslím, že barva na fotce je převážně vaše vlastní barva - ta je nejpřirozenější. Účes je k vašemu typu také správný, dala by se zkusit i pěšinka uprostřed.. Novinky i co do barvy se s takovouhle tvářičkou zkouší lehce. Takže celkem cokoli, ale pak se musí dobarvovat, odrůstající "pěšinka" je taková nepěkná. Kondicionér po umytí ano, dobrá rada paní kadeřnice.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, neřešte věk, neřešte ani tak módnost, ale noste to, v čem vy se sama cítíte nejlépe. Když z vás bude vyzařovat, že se sama sobě líbíte, tak vás tak budou brát i druzí, i kdybyste měla na hlavě bůhvíco. Máte pěkné oči, určitě jimi přitahujete pozornost. Vlasy ale opravdu vypadají nějaké suché. Nějakou tu výživu, zábaly by asi potřebovaly. Dlouhé vlasy nosí i padesátnice, podívejte se na některé herečky. Jenže dlouhé vlasy - to je taky větší údržba, a ne každý je může mít, pokud vlasy nemá v dobré kondici.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, se šmrncovnější barvou byste vypadala dle mého názoru lépe a mlaději, tento odstín Vás poměrně dost postaršuje... vlasy máte pěkné, husté, ale takové nijaké, chybí tomu šťáva. Co třeba nějaký parádní sestřih (stupňovitý?), a tmavší barvičku? A máte nádherné oči :).

joudic*
hodnocení

0x

chtelo by to nejake akcenty, nevim jak se tomu rika a mj. vyraznejsi zakladni odstin... rozhodne to vic nezkracujte, prida vam to okamzite +10 let

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]