Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrat ve vztahu - co se stalo?

Od: zmateny odpovědí: 17 změna:

Ahoj lidi a hlavně ženy..:)

Mám dotaz... je mi lehce přes 30 a cca 1/2 roku zpátky jsem měl takovou cca měsíční epizodku s jednou známou. Je jí přes dvacet. Oba jsme byli zadaní, ale neproběhlo víc, než pár polibků a krásných společných večerů a chvilek. Bohužel jsem na ní začal žárlit a na tom to ztroskotalo. Tak nějak jsme dokázali vedle sebe fungovat. Až v posledním období jsme se vídali víc, ale ne sami. Zjistil jsem, že k ní pořád něco cítím a na rovinu jí to řekl. Ona mě přirozeně odmítla. Probíhaly tam nějaký kontakty přes fb, prostě klasika. Včera jsem jí napsal, že prostě nemůžu dál, že bych se utrápil ji vídat, i na fb. Prostě už jsem toho měl dost, tvrdila že mě má ráda, ale "chemie" tam už není. Přitom jsem z ní něco cítil...ale třeba jsem se pletl. Tak jsem si s ní slušně napsal, omluvil se jí, že prostě dál takhle nemůžu, řekla ok, je to Tvoje volba, sama to neudělám. Vymáznul jsem ji z fb a měl jsem aspoň odpoledne klid. Jenže mi začala psát hned večer sama od sebe. Já jsem odepisoval naprosto normálně jako se bavím s každým, ke komu nic necítím, vynechal jsem všechno jako "mám Tě rád, atd". Potom mi zničehonic napsala... "Fajn, tak se měj. Jestli takhle končí láska, tak ať je konec světa třeba zejtra!" Jsem docela v šoku..půl roku se nechce vídat o samotě a najednou tohle? Když jsem vznesl dotaz co to má znamenat, tak mi napsala že neví, že...že mi neumí odpovědět. Najednou začala, že mě chce vidět..atd. Nejsem ženskej psycholog..ale chápete to někdo?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Řekla bych, že je stejně zmatená, jako Vy na začátku. Nejdříve Vás odmítne, pak zase chce. Vy jste si už udělal jasno, ji to teprve čeká. Možná se jí dotklo, že rázný krok jste udělal Vy. Ale nenechte se vydírat citovým nátlakem, konec světa kvůli jednomu ukončení vztahu (byl-li to vůbec vztah) nebude. Stůjte si za svým rozhodnutím, pokud to tak opravdu cítíte.

hodnocení

2x

Zdravím. Dal jste najevo, že se nebudete doprošovat a ztrácíte zájem. A tím pádem jste u ní stoupl v ceně. Pro některé ženy je naprosto nepřípustné, aby poslední slovo měl ten druhý. Asi jí spíše vyhovuje dobývat, než být sama dobývána. Když si člověk něco vydobude sám, víc si toho váží a více na tom lpí. Třeba si uvědomila konečně, co chce. Váš nezájem je pro ní nyní zřejmě velkou výzvou, dokázat sama sobě, že na Vás má. Uražená ješitnost se tomu říká. Je na Vás, jak si s tím poradíte nyní dál...

doplněno 04.12.12 15:32:

Zmatený, vidím, že se nevyznáte nejen v ní, ale také sám v sobě. Ujasněte si, co tedy vlastně chcete především Vy sám. Zda být s ní, nebo bez ní. Bez toho se nepohnete dál. Něco k ní cítíte, něco cítí ona k Vám...Ale ujasněte si, co to "něco" tedy vlastně je...

zmateny

Víte...na to se těžko odpovídá... když jsem v její přítomnosti, tak po ní pořád koukám, dost mě přitahuje... Když s ní nejsem-chybí mi... jsme ob dost citlivý jeden na druhýho, jak kdo co myslel, jak co řekl... Trvá to půlroku a mám jí pořád plnou hlavu:( A přitom to vůbec není nejhezčí holka z těch co se kolem mně pohybujou... zvláštní...*bum*

hodnocení

2x

jo jo .) některé z nás si potřebují zvedat své ego na úkor mužů .))a jak už bylo psáno - rychle pryč ze vztahu ))kvůli odmítnutí jsme schopné mnoha věcí *smich* ono to časem poleví .) ale myslím si, že ,,dobrá známá" už z ní nikdy nebude a neodpustí, co si udělal))tak honem honem pryč .))ve vzteku jsme fakt schopné mnoha věcí *palec*

ncf

Tam je to o to zajímavější, že se se mnou rozešla ona před půlrokem.

Večer mi napsala, že se k ní nikdo nikdy nechoval tak pěkně, atd...

Když jsem třeba odjel od ní bez pozdravu zvlášť k ní..bylo tam moc lidí, člověk hodil do placu "ahoj"..tak hned psala, jestli jsem naštvanej atd.

Celkově mám pocit, že jí na mě záleží..to bych jí křivdil...ale teď fakt nevím..

Neuvěřitelně se v ní nevyznám...*ee*

hahanaj*

tak po té poslední odpovědi vidím, že to je zase pěknej výmysl a "bouda" někdo se tu baví na náš účet*cert**bum*

zmatenyancf

není, omlouvám se, mám otevřený dvě stránky a napsal jsem sem nick z tý druhý, zas takovej pitomec nejsem, abych plevelil poradnu nějakejma vymyslama*fn*

hahanaj*

*hi*ale vypadalo to tak ;)

mowla*
hodnocení

1x

Znamená to, že sama neví, co chce - pokud bereš (chtěl jsi brát) ten vztah vážně, pak jí ještě zamávej - a ´prchni´...

Vzít si ji párkrát do ´postele´ ti problém neudělá (při zachování elementární opatrnosti), ale vzal-li by sis ji na úřadě, z problémů bys nevyšel... *smich*

hahanaj*
hodnocení

1x

Zřejmě neunesla, že konec jste navrhl vy . Nechte to být...chtěl jste konec - rozhodl jste se tak.

Stejně by to za pár dní skončila ona a pak teprve by byla spokojená .

zmateny
hodnocení

No průšvih je v tom, že k ní pořád něco cítím..a ona asi taky..je to na ní poznat...ale prostě to nějak dusila v sobě... Jsem z toho jelen Větrník*smich*

hahanaj*

a co chcete poradit - jo vy něco cítíte ... hm něco se pálí...:Dběžím vyndat maso z trouby. Nebuďte trouba- odkopne vás...

tomasgulas
hodnocení

0x

No, něco podobného se mi stalo nedávno, ale radit Ti nic nebudu, protože ji stejně sedneš na lep a ona Tě odkopne. Jak psala Kapka, jde o uraženou ješitnost.

zmateny

No já prostě nemám ženský myšlení, tak nevím a proto se ptám... třeba se ptám taky proto, abyc jí na lep nesednul:)

Znám hodně ženskejch, ale takovouhle akci jsem prostě ještě nezažil...*ee*

tomasgulas

Doporučuji si přečíst Základy mužského šovinismu

*haha*

buss
hodnocení

0x

joé jo, to je ta psychologie, někdy platí nedat zájem.

zmateny

to je právě to, když jsem jí nedával najevo zájem, tak to nějak skousávala, ale pak mi vždycky psala, že jsem na ní ošklivej atd... přitom s ní nehnuly básničky, nic... ani teď se mi moc nechce věřit, že by byla takovej hrdopýšek *smich*

Buď má strach, že přijde o někoho, kdo se o ní zajímá...nebo o mě nechce přijít vůbec...

Napsala, že má nutkání udělat cokoliv, abych se netrápil..člověk z nich jde fakt do vývrtky*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]