Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pleť jako dětský zadeček?

Od: slavinka odpovědí: 5 změna:
Ahoj, jak mám dosáhnout krásné pletí jako dětský zadeček? Bez různých pupínků, začervenaní... Co mám používat, jaké krémy...? Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to musíte napsat svůj věk - možná už to ani nepůjde. Zdravím!

doplněno 11.04.15 08:35:

No jo, tak to jste v pubertě, hormonální změny a ty pupínky jen kvetou. Něco se dá uhrát správnou výživou, čištěním pleti a neměla by být moc mastná. Zkuste pleťovou vodu Sysex (pokud ji seženete). Dobré je i sluníčko.

doplněno 11.04.15 08:36:

kosmetikasruc.cz/...

doplněno 11.04.15 08:41:

slavinka - čtěte pozorně. To slovo indulona je v uvozovkách. Nemyslím si, že to bylo doporučení k mazání si mastné pleti další mastnotou.

slavinka
11.04.15 08:31
hodnocení

Je mi 14 :)

hodnocení

0x

Kvalita pleti/kůže je z 90% vrozená a dědičná záležitost.Tak jako zuby,vlasy atd...Krémem nebo nějakou spešl péčí si malinkkooo pomůžete ale nikdy nedosáhnete alabastrové pleti někoho kdo má tu "kvalitu vrozenou".

Znám ženy které utratily tisíce a tisíce za kvalitní a drahou kosmetiku přesto stále mají plet plnou drobných pupíknu,hrbolků,flíčků a začervenání.

A pak jsou ženy jejichž plet zná jen "indulonu" a mají plet že mužou fotit do modních časopisů.

Pokud je Ti 14 což čtu až ted tak je situce trochu jiná.Dej tomu čas a třeba budeš patřit mezi ty "alabastrové".Hlavně si už ted neplácej nic na obličej.Nech tomu volný průběh ...

slavinka
hodnocení

Takže mi doporučujte mazat mi pleť indulonou?
doplněno 11.04.15 08:41: * si

no indulonu vůbec neeee.Tak jak psal Ben to byl jen příklad v uvozovkách.A co máš vlastně za problém? drobné akné?malinkaté červené pupínky? Nech to být.Je ti 14,jsi v pubertě,je to přirozená reakce,u někoho větší u někoho menší nebo žádná to už souvisí jak jsem psala s dědičností atd...

Vím že je to nepřijemné chceš se líbit ale nedá se nic dělat musíš to vydržet není to na pořád.Hlavně si tam nepatlej žádné kraviny z reklam a časopisů které zaručeně fungují...Zaměř se na správnou a vyváženou stravu i to má vliv na kůži a určitě větší něž nějaký krém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]