Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opožděná menstruace po miniinterupci

Od: sara* odpovědí: 7 změna:

Před 8 týdny jsem byla na miniinterupci, do teď jsem nedostala menstruaci. gravitest negativní. Mám se nějak obávat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eivlis*
hodnocení

2x

Ja jsem na interupci nikdy nebyla, ale samovolne jsem pred 5 lety prisla v 7tt o male a dr.si me uz nechal v nemocnici na kyretaz.Vzpominam, ze nez prisla MS, tak to taky chvilku trvalo, ale nevybavuji si zda to bylo 6,nebo 9 tydnu..Vzpominam, ze jsem pila na litry dle doporuceni caj kontryhel, cyklus se srovnal jak hodinky a ja za 6 mes.opet otehotnela a ta hruza se uz nikdy neopakovala..

sara*
hodnocení

Moc vám děkuji za odpověď. Určitě sim koupím kontryhel.:)

eulalie*
hodnocení

1x

Navštivte svého gynekologa, ten vám toho poví více než my tady na poradně. My vám do vagíny nevidíme, tak co chcete poradit? No, dalo by se věštit z kouzelné koule. Ale tu doma nemám.

sara*
hodnocení

Kdybych měla čas jít ke gynekoložce, tak se tu neptám!Já narozdíl od tebe musím chodit do práce, kde končím až večer. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli nemá s tímto někdo nějaké zkušenosti. Popřípadě poradit nějaké babské rady, jak jí dostat, třeba nějaký čaj, slyšela jsem, že se pije červené víno, něco takového. děkuji za odpovědi

iz*

Sáro, jde Vám o babské rady a napadání těch, kdo se Vám snaží poradit, nebo o zdraví?

U gynekologa už jste měla být – cca po 6 týdnech od miniinterruopce jste k němu měla zajít na kontrolu.

Nestojí-li Vám zdraví za chvíli času k návštěvě lékaře, je zbytečné hledat rady i tady.

I kdybychom měly s miniinterrupcí nějakou zkušenost, je jasné, že je každý organismus jiný, a každá žena může reagovat jinak. Gynekologové sem nechodí a i kdyby chodili, nedokážou dignostikovat přes internet.

lucie*
hodnocení

0x

S miniinterupcí nemám zkušenost,ale určitě rozhodí cyklus.Po zákroku by to mělo být takové"šestinedělí" a potom menzes.Pokud se nedostaví po 8 týdnech po zákroku,chtělo by to zajít k doktorovi.Vy se jako bojíte zda nejste těhotná?Pokud je test negativní,tak se není čeho bát.Kdyby byl test pozitivní určitě by aspoň náznak druhé čárky byl vidět.

hodnocení

0x

Já si myslím, jen myslím, že potrat, ať je to kyretáž nebo vznešeně nazvaná miniinterupce, je potřeba brát jako veliký zásah do organizmu ženy. A platí šestinedělí jako po porodu. V té době také nenastoupí menzes na hodinu po 28 dnech. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma miniinterupce

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]