Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vždy když jsem s přítelem a hodně se líbáme, tak mám celou bradu červenou. Právě díky vousům. Zčervenání do pár hodin zmizí, ale další den už je brada plná mini pupínku jeden vedle druhého. Třetí den už se následně začne i odlupovat. Mám suchou pleť s T mastnou zónou a se sklonem k akné.
Ale tuto dráhu s mojí bradou nechci běžet celý život, proto se chci Vás zeptat, jak to děláte Vy? Máte taky akné od vousů? Neexistuje na to nějaký přípravek či jak se toho, co nejříve zbavit?Jednou jsem viděla v televizi reklamu na nějaký kosmetický přípravek. A v té reklamě právě byl zobrazen i dotyk můžských vousů. Nevíte, co myslím?
Každopádně za každou Vaši odpověď děkuji!
Dobrý večer Lucko,měla jsem stejné potíže s mým partnerem,zkoušela jsem co se dalo...nic nepomohlo,pokud jsme se chtěli vášnivě líbat,byla jsem potom samé pupínky...ale jen do té doby,co si přítel nechal narůst plnovous.Ten totiž neškrábe,jen šimrá,navíc mu moc sluší a je po problému
Pár postřehů ze života
- čím častěji se muž holí, tím tvrdší má vousy
- při holení vousů elektrickým holícím strojkem jsou vousy tvrdší - dokonce existovaly (nevím jestli existují ještě dnes) přípravky, kterými se tvář potřela, aby vousy ztvrdly a oholení se elektrickým strojkem bylo snažší
- při holení se mokrým způsobem (pěna, voda, klasický holící strojek na žiletky nebo několikabřitý) je muž oholen hladčejí - vousy se vyholí více pod povrch kůže než el. strojkem a tvář je pak hladká doslova jak "dětská prdelka"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.