Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cuchání vlasů

Od: hair odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

mám takový problém: od Prosince co jsem měla týden praxi se mi začaly hrozně cuchat vlasy. Vždycky když si je večer umyju a učešu tak se orzčesávaj dobře ale když si je učešu ráno a večer přijdu tak je mám zase hrozně zacuchaný dělají se mi skoro až dredy. Už mě to štve, nevíte co s tím? Vlasy už si nebarvím, mám je celkem rovné.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nepíšete, jak jsou vlasy dlouhé a zda si je nějak upravujete (stahujete) nebo jsou volně a tak se mohou cuchat (a o tom to možná je). Co je zkrátit? Zdravím!

doplněno 05.04.15 16:49:

Počkejte si na rady od žen, ale když mají vlasy volný pohyb, tak se asi více cuchají. Zkuste si je nějak stahovat nebo účes zpevnit.

doplněno 05.04.15 16:54:

Ta kvalita vlasů se mohla změnit - ale, spíše věkem nebo stravou (výživou). Vliv prostředí=?

doplněno 05.04.15 17:07:

Ono také není snad nutné umývat vlasy každý den - potom jsou přesušené. Zkuste ubrat.

hair
hodnocení

Vlasy mám dlouhé pod ramena, nestahuju si je vůbe, zkrátit si je taky nechci

hair
hodnocení

nevim no, ale před tou praxí se mi necuchaly

hair
hodnocení

je mi 17, bydlím na vesnici a výživu beru holt tak, že když mám hlad tak se najím, nemám žádné diety, nejsem vegoš, nic.

hodnocení

0x

Kde máte praxi, v jakém prostředí, nedošlo tam k něčemu? A co šampon nebo kondicioner, lak - nezměnila jste?

hair
hodnocení

u zvířat na statku , k čemu by mělo dojít? šampon používám jen jeden a kondicionér a lak nepoužívám.

hodnocení

0x

Vlasy máte suché, proto se kroutí, jako chemlon, krepatí a cuchají se. Musíte si pořídit buď oplachovací kondicioner nebo bezoplachový přípravek. Jsou s rozprašovačem v různých verzích. I třeba jako dvě kapaliny v jedné skleničce. Protřepe se a nastříká. Vlasy po něm nejsou mastné, ale živé, ne suché jako chemlonová příze. ;)

hair
hodnocení

Myslíte, že to bude tím? že jsou suché?

zwiki*
hodnocení

0x

Tak se nedivte,když děláte v kravíně.Dávejte si vlasy do šátku.

hair
hodnocení

Já tam byla jen jeden týden a u zvířat jsem i předtím byla pořád.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]