Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám takový problém: od Prosince co jsem měla týden praxi se mi začaly hrozně cuchat vlasy. Vždycky když si je večer umyju a učešu tak se orzčesávaj dobře ale když si je učešu ráno a večer přijdu tak je mám zase hrozně zacuchaný dělají se mi skoro až dredy. Už mě to štve, nevíte co s tím? Vlasy už si nebarvím, mám je celkem rovné.
Dobrý den, nepíšete, jak jsou vlasy dlouhé a zda si je nějak upravujete (stahujete) nebo jsou volně a tak se mohou cuchat (a o tom to možná je). Co je zkrátit? Zdravím!
doplněno 05.04.15 16:49:Počkejte si na rady od žen, ale když mají vlasy volný pohyb, tak se asi více cuchají. Zkuste si je nějak stahovat nebo účes zpevnit.
doplněno 05.04.15 16:54:Ta kvalita vlasů se mohla změnit - ale, spíše věkem nebo stravou (výživou). Vliv prostředí=?
doplněno 05.04.15 17:07:Ono také není snad nutné umývat vlasy každý den - potom jsou přesušené. Zkuste ubrat.
Vlasy máte suché, proto se kroutí, jako chemlon, krepatí a cuchají se. Musíte si pořídit buď oplachovací kondicioner nebo bezoplachový přípravek. Jsou s rozprašovačem v různých verzích. I třeba jako dvě kapaliny v jedné skleničce. Protřepe se a nastříká. Vlasy po něm nejsou mastné, ale živé, ne suché jako chemlonová příze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.