Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám naléhavou otázku.. má tady někdo dítě po operovaném slepáku? (laparoskopicky nebo normálním řezem)? Víte.. je mi 18 let a mám opravdu strach.. měla jsem ho operovaný minulý rok v květnu a byla to náročná operace, tudíž není laparoskopicky a už jsem podruhé v lázních.. myslíte, že ta léčba opravdu pomůže? Četla jsem, proč byla zrušena dětská léčebna ve Františkových lázních a po dost otřesném zjištění, že zde byla zkažená strava, nepříjemný personál, neuklizeno, nehygienické podmínky atd.. zároveň prý jedné dívce tamější sestra říkala, že stejně ty procedury jsou na nic, když už nikdy nebude mít dítě, se obracím na Vás, na někoho, kdo měl tuto operaci, i komplikovanější a má dítě.. (jen doufám, že ta sestra neměla pravdu)
To je naprostá pitomost - taky mám operovaný slepák a dítě zcela bez problému... stejně tak spousta mých kamarádek... nikdy jsem neslyšela, že by operace apendixu mohla mít vliv na těhotenství... buď v klidu! Jo, a moje operace taky nebyla bezproblémová, ještě rok nebo dva jsem měla bolesti, prý "srůsty" - ale s těhotenstvím to fakt nemá nic společného
Děkuju moc, velmi jste mě uklidnila! Byl tam, jak jsem četla, pochybný personál. Je to až strašidelné, když na to člověk myslí. Jsem zrovna také ve Františkových lázních, ale už na dospělých a dneska jsem šla kolem té dětské léčebny. Jde z toho hrůza.. zamřížovaná okna, taková divná, tajemná budova..
Ale no tak! Cooki, co to povídáš za naprosté nesmysly! Přestaň s tím a užívej si pohodlí, zdraví a jiných příjemných věcí! Nevymýšlej ptákoviny. Jsi chytré děvče, přece víš, že život je dost složitý i bez těhle myšlenek! Udělej si život krásný, když už jednou na světě jsi. Krásný pobyt ti přeji a kdyby vysvitlo sluníčko, bylo by všechno mnohem krásnější.
Jsem ráda, že jsem alespoň trošku pomohla k pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.