Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesvětlující sprej na vlasy Blonde Ultime

Od: melanie odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Moje přírodní vlasy jsou světle hnědé. Asi před 3 rokama jsem si je poprvé obarvila na tmavě hnědou a pak začala na černou. Už mám asi rok a pul odrosty. Moje vlasy se skládají ze 3 barev :D Mám je dlouhé asi do půlky zad. Mám svoje přírodní vlasy asi do pulky obliceje, pak začíná tmavě hnědá (vymytá černá) a pak je kus světlejší barvy (tedy taky vymytá barva). Objevila jsem zesvětlující sprej od Schwarzkopf Blonde Ultime. Chtěla bych se zeptat, jestli s tím máte zkušenosti... a spíše názor, jak by to případně chytlo na moje vlasy.

Zesvětlující sprej na vlasy Blonde Ultime

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

tyhle spreje jsou supr pro získání přirozeného vzhledu-hlavně v létě tomu pomůže ještě i slunce.Používala jsem jej na přirodní světlé hnědé vlasy a dělal ze mě přirozenou medovou blondýnku.Obsahuje jen slabounky peroxid,je to opravdu jen na "doladění"přírodního odstínu.Na tmavých vlasech udělá rezatý nádech.Ve vašem případě si myslím,že dosáhnete ještě strakatějšího vzhledu.Vám by pomohlo vlasy sjednotit melírem(pokud chcete být blond)nebo barvou(pokud chcete být bruneta)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]