Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílá klobása - jak uchovat

Od: minda® odpovědí: 9 změna:

dobrý den, mužskej přinesl od místního řezníka moc dobrou bílou klobásu, ale máme dost navařeno - nejraději bych ji mrskla na mrazák, ale netuším, jestli jí to neuškodí? poraďte...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě zmrazit, pak, až nadejde čas, pomalu nechat v lednici rozpustit přes noc a bude jako čerstvá. Jen ji upravit a zbaštit.

hodnocení

super, díky moc za radu - jdu na to :)

zakus*
hodnocení

2x

Dobrý den, jestli ji dáte na mrazák tak nevydrží. Dejte ji do mrazáku a bude to OK (vyzkoušeno) ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vinnou klobásu zmrazuji naporcovanou běžně - a hned s ní na pánev. Zdravím!

P.S. Tedy, jestli pojmem bílá klobása myslíte vinnou klobásu.

hodnocení

jj - vinná klobása to je, už se mrazí... díky :)

hodnocení

0x

mindo, já bych nevěřil místním rádcům. Klobása v mražáku ztratí svoji chuť. Pokud jí opravdu nesníte během dvou dnů, tak já se obětuji a sním jí za Vás. Klobásy mám velice rád.

Už pozdě, je zmraženo..

Samozřejmě kecám, mražením nic nezkazíte.

hodnocení

i vy vtipálkové - "milanc" *smich* a "zakus" *smich*

fio
hodnocení

0x

otočila bych to, čerstvá klobása bude lepší, a to co je doma navařené a šlo by to, tak to dala zamrazit,

-- již mrazíte, tak rada pro příště*placni*

hodnocení

0x

Já si zásadně vozím bílou klobásu z chalupy, kde mají nejlepší, ale syrová na mrazáku se mi neosvědčila, zásadn ě je všechny upčtu /obaluji lehce v mouce) a terpve, po té dám do mrazáku, jsou výborné a máte jídlo v případě potřeby k dispozici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]