Jak dlouho vydrží výluh ze stévie v lednici?

Od: Datum: 02.04.15 07:48 odpovědí: 2 změna: 06.04.15 13:32

Dobrý den,

začala jsem si dělat výluh ze sušené stévie. Dočetla jsem se, že ho mám skladovat v lednici, ale už ne, jak dlouho vydrží. Máte někdo zkušenost? Může se po nějaké době zkazit?

Děkuji


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 02.04.15 08:05
avatar

rozhodující bude, kde ho v lednici uložíte resp při kolika °C. V běžné domácnosti je v lednici 5-6°C, někde až k 8°C.

Profíci mají v lednici 0-4°C, kdy jsou bakterie potlačeny a doba skladování se prodlužuje. Navrhuji uložit v lednici na nejchladnější místo - box pro maso, pokud jej lednice má a vyzkoušet co den zda je ještě v pořádku. V boxu pro maso je teplota kolem 0°C.

Cukerný roztok by neměl být problém zmrazit, nic se mu nestane. Pokud jej potřebujete uchovat v rámci týdnů a máte místo v mrazáku, proč ne :) Pokud ho necháte rozmrazit v lednici, tak mnoho energie na něj ani zbytečně nevyplácáte. :)

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ver®
Datum: 06.04.15 13:32
Dobrý den, dekuji za odpoved. Ale nevite alespon cca jak dlouho by tam mohl vydrzet? Jako jestli treba v radu dni ci tydnu...Mrazit ho nechci, ale budu ho tak nejak denne ci obden pouzivat. A vlastne ani nevim jak poznam, ze je spatny...

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.