Nejste přihlášen/a.
Ahoj holčiny, obracím se na vás zkušené s prosbou o radu. Včera jsem po dlouhém přemýšlení byla poprvé na gelovkách. Moc se mi líbí, ruka je upravená, doufám, že mi nějakou dobu vydrží. Já u nich zatím rozhodně zůstanu. Jenže - vědomě jsem si o víkendu nedělala doma manikůru, netušila jsem zda bych něco předem nepokazila. Nehtařka mi udělala tvar a délku dle mých představ, ale ponechala mi přerostlou kůžičku, gel nanesla cca 1mm za kůžičku. Přeroslá kůžička mi nehet zkracuje a nevypadá hezky, tak jsem si doma ještě udělala svou domácí manikůru. Nehty ovšem při pohledu zblízka vypadají jako po 3-týdenním odrostu. Takže hnusně. Co s tím, přeci nepůjdu po týdnu na doplnění? Je normální, že se gel nanáší na neupravené nehty? Nebo si mám raději hledat někoho jiného? Díky moc za odpověď
nehtarka ti mela nejdrive kuzicku odstranit.Kdyz se pres ni nanese gel, tak se bude casem odlupovat.Pokud nechces hledat jinou, tak ji to rekni a ona ji urcite odstrani.Pokud ne, tak pak bych si uz novou hledala.Ted si zkus jen ty nehty prelakovat bezbarvym lakem.Na chvilku to pomuze a pak uz si budes muset nechat udelat nehty znova.
Simasonko, děkuji moc...jsem rozhodnutá, že si najdu novou, na netu jsem ještě nastudovala, že se tipy mají lepit na krátké nehty, já je mám nalepené na cca 1/2 centimetrových :o( a palec se mi odchlipuje...mno, chybami se člověk učí...
ahoj... poradila bych ti predne zmenit nehtarku... nehty ti musi predem upravit, kuzicku zatlacit a gel nanest priblizne 0.5mm od kuzicky aby se ti gel neodlepoval...a druha vec je.. pokud sis doma nehty upravila vem si jemny pilnicek a zpiluj si gel u nehtoveho luzka do neviditelnosti a pretri bezbarvym lakem... pri takovemto pocinani a pokud si s nehtiky pohrajes vydrzis s glovkami min 5 tydnu do dalsi navstevy u nehtarky...
Ahojky, dle mého názoru byla modeláž udělaná neprofesionálně. Já si gelové nehty dělám doma, používám gel za studena je to rychlé a velmi jednoduché a před každou modelací by se přerostlá nebo vyčnívající nehtová kůžička měla odstranit aby byl nehet celkově hezký a pak se dobře nanášel gelík nebo akryl. Pokud ti kůžičku neodstranila a odstranila jsi si ji sama je to dobře. Pokud se nanese gel či akryl za nehtovou kůžičku, hrozí, že se ti nazdvedne a pod něj se dostane voda a buď se ti nehet uloupne nebo se může utvořit nehezká plíseň... která by se měla nechat odrůst... bohužel se nedá spilovat... Ale mám jednu radu aby tvoje ruce vypadali hezky... použij světlý lak s jemnými glitry... tím se opticky vyretušuje chybějící gel. Někdy je ještě dobře použít pilníček a jemně přechod spilovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.