Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosí ještě malí kluci košile?

Od: eulalie* odpovědí: 4 změna:

Jen jsem tak přemýšlela, jestli ještě malí kluci nosí košile, nebo se dává přednost jen tričkám a mikinám?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Jéjej náš malej 1 1/2 r. je v košilích děsnej sekáč . Taky nosí trika a mikiny ,ale v košilce je sváteční štramák.

hodnocení

0x

Naši kluci také košile nosí, když je nějaký svátek. A u mě doma, tričko a flanelku nahoru.

doplněno 01.04.15 07:02:

Dam, moc pěkné čtení. Vtipné a pravdivé. *palec* Ale i košile se dá nosit bez zapnutí ke krku a kravatkou. Tričko, džíny nebo kapsáče a košile nahoru.

doplněno 01.04.15 07:44:

Otevřela jsem si složku s schlapama v naší rodině. Ke chlapům patří i vnoučkové. V košilích bývají velice často. Kostkované, kárované, světlé i tmavé, s výšivkou nebo nášivkou i bez. :) Celá jsem zjihla, jak rychle rostou.

dam®

Jejda, kluk měsíc v trenkách a triku lítá a najednou košíle a ještě zapnutá až ke krku? Gatě s pukem, polobotky, no kruci koho tohle bude bavit a ještě tohle a támtohle můžeš nebo nesmíš, vzpomínka na minulost, naštěstí. Jasně, malí pánové ve fraku s motýlkem na svatbě jsou šik, ale tak trochu cvičené opičky, než jim dojde že jsou svoji a rodiče nevidí až tak všechno. Jo a ještě si vzpomínám na tetky jak říkaj : "Ty jsi ale vyrost, z tebe je chlap." Nervy...A holka v nádherných šatičkách, bílých botičkách hraje s klukama čutanou a sem tam s sebou flákne na zem, jako ti kluci a jsou šťastni. Maminka bledne, tatínek chlácholí a klidní situaci, ostatní utěšují drobečka, že se nic nestalo a zlatíčko si připadá jak ten blbec, jen to nesmí říct nahlas. a ještě pár teček...

eivlis*
hodnocení

0x

Kosile na svych detech miluju, ale je pravda, ze jako bezne kazdodenni obleceni jim je prilis nedavam, ale spise jako svatecni situaci, kterych se najde vzdy dost.Zrovna vcera jsem starsimu 8 letemu zehlila bilou kosili, protoze za chvili ma ve skole koncert fletnicek a vzdy kdyz je oblecen v kosili, cernych svatecnich kalhotech a polobotkach, ktere na vlas stejne nosi do prace na jednani i tatinek, tak se malej nosi jako pav a nejradeji by v tom i spal.:)Ten mensi 4 letej toho starsiho pak napodobuje a jeste si nasadi i detskou kravatu.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]