Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zalíbily se mi v obuvi šedé polobotky, ale nevím k čemu se hodí? Mohu to nosit k modrým nebo černým džínám? A jaký vršek? Jsem chlap
Také něco šedého, třeba jak píšete džíny a tomu šedé sako, nebo šedivou košili, nebo i jinou, ale s šedivou kravatou, pokud možno ve stejném, nebo podobném odstínu jako polobotky. Třeba.
šedý klobouk.., šedé auto, partnerku v šedých šatech a stříbrnými nebo černými doplňky, nebo partnerku také s šedými botami, atd..
Já bych vám k těm šedým polobotkám oblékla džíny, jakékoliv sako a šedé nebo černé tričko.
doplněno 30.03.15 16:51:Na mně je to už moc barev. Jsem kapku konzervativnější. Ty kostičkované kalhoty si k šedým botám těžko představuji. Ke keckám asi ano. Ale k polobotkám?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.