Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co k šedým polobotkám?

Od: petrrt odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, zalíbily se mi v obuvi šedé polobotky, ale nevím k čemu se hodí? Mohu to nosit k modrým nebo černým džínám? A jaký vršek? Jsem chlap

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Šedá je barva v podstatě univerzální.K těm džínám je nosit klidně můžete.Jaký vršek? Může být zelený,oranžový,červený,hnědý,žlutý,černý...
Pokud tam bude prvek,kde jsou jakoby kousky šedé,bude to super.Nebo šedá vestička či šedé sako.Dokonce i maličkosti,šedé korálky,pokud je nosíte.Nebo šedou crossbodku.

fio
hodnocení

1x

žluté džíny, podívejte se na Teorii velkého třesku a to na herce Howarda Wolowitze, ten má správně barevně sladěný kostým i s košilí a rolákem,

martinaa*
hodnocení

1x

Už dávno neplatí, že boty musí být ve stejném odstínu jako oblečení... takže k šedé se nebojte žluté, červené, zelené... ale samozřejmě přiměřeně ;). K černým džínám taky paráda.

host*
hodnocení

0x

Také něco šedého, třeba jak píšete džíny a tomu šedé sako, nebo šedivou košili, nebo i jinou, ale s šedivou kravatou, pokud možno ve stejném, nebo podobném odstínu jako polobotky. Třeba.

doplněno 30.03.15 17:17:

šedý klobouk.., šedé auto, partnerku v šedých šatech a stříbrnými nebo černými doplňky, nebo partnerku také s šedými botami, atd..

hodnocení

0x

Já bych vám k těm šedým polobotkám oblékla džíny, jakékoliv sako a šedé nebo černé tričko.

doplněno 30.03.15 16:51:

Na mně je to už moc barev. Jsem kapku konzervativnější. Ty kostičkované kalhoty si k šedým botám těžko představuji. Ke keckám asi ano. Ale k polobotkám?

Co k šedým polobotkám?
sunset*

Babi, sorry, ale sako k tričku? To fakt neee, to bude vypadat přinejlepším jako špatně placená gorila místního mafiánka.

petrrt
hodnocení

a kdybych měl křiklavě žluté tričko, šedou tašku, béžové kalhoty s kostičkama a šedé polobotky?

Ty jo,ten outfit,který jste popsal je dokonalý.Škoda,že nevidím fotku ;)
Samozřejmě doporučuji *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]