Nejste přihlášen/a.
Zdravím, kuchtíky. Už dlouho přemýšlím nad tím, že bych se rád naučil uvařit některá jídla, na kterých jsem vyrostl v družině. Věřím, že na ně existují přesné recepty, ale nikdy jsem nic nenašel. Například špagety s mletým masem. Udělat to do stejné podoby a chuti, se mi nikdy nepodařilo. Ale občas někde v restauraci nebo jídelně na to narazím a je to prostě ono. Pak taky jakousi masovo-bramborovou směs, zapečenou. Vždy slané, ale vždy vynikající. Název nevím.
Zkrátka .. neexistují na to nějaké staré kuchařky i klidně pro jídelny? Družinu (jídelnu) jsem navštěvoval v roce cca 88-90.
Díky za cokoliv a vaření zdar!
Hej hej hej, to by mohlo být i ono! Super, děkuji. Teď ještě ty špagety a jedu z práce rovnou nakoupit
Fakt díky. Ale klidně bych i nějakou tu kuchařku ... podle něčeho musely přece vážit a vařit.
doplněno 30.03.15 15:36:I když ne. Teď jsem se na to video podíval a to nebude ono ...
V jídelnách a podobných provozech se většinou vaří podle norem - Receptury teplých pokrmů - ucebnice.heureka.cz/... . Tam by jste to mohl najít .
Koukl jsem na to a nevím no, moc podobně to nevypadá. Mě by stačilo to ucítít, ani bych to nemusel hned chutnat. A věděl bych, že je to ono
Již jsem koukal, ale zatím jsem nenašel nic "zevnitř". Myslím nějaký recept nebo seznam receptů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.