Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu dělat máslovou náplň do dortu a potřebuji na ní změklé máslo. Budu mít ale fofr a budu potřebovat udělat náplň hned jak odpoledne přijdu z práce. Máslo ale tak rychle změklé nebude, když ho vyndám z lednice.
Čili můj dotaz zní, nezkazí se máslo, když ho nechám venku v kuchyni od cca 7 hodin ráno tak do 14 hodin odpoledne? Nebo nemáte nějaký tip, jak máslo rychle změkne (už netopíme).
Díky
doplněno 30.03.15 09:46:Děkuji všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.