Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strie do modelingu co s nima

Od: moncicak99 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, je mi 14 let. Dostala jsem nabídku do modelingu.

Ale problém... horní část stehna, zadek mám samou celuritídu. vypadá to nějak takto... ten obrázek se stehnem laserliberec.cz/...

Ale na tu plastiku nebo co to je nechci, maminka by nedovolila.

Zdravě jim, mám sport... ale mám to všude na zadku a na stehnách.

Prosím, co mám dělat? Takto tu nabídku nebudu moct přijmout... mám na to asi půl roku.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Jedna známá dělá fotomodeling, má pár kilo navíc, na svůj věk výrazné vrásky, strie nevím, ale na fotkách se to vždycky parádně vyretušuje, takže vypadá jako kočka. ;).

doplněno 31.03.15 20:46:

Viděla jsem slečnu naživo, sice umělý vlasy i řasy, ale jinak docela normální holka, jakých jsou tisíce. Vyloženě nic extra. A viděla jsem i fotky před retuší... silnější stehna apod. Přijde mi to legrační, pak může dělat fotomodelku prakticky každá druhá, když se půlka vymaže...

To mají takovou bídu,že na fotomodeling berou holky tímto "zatížení"?Patrně dotyčnou neviděli jako mne ,,jen podle fotky tady na PC..Pak jí napíší ať si přinese různé věci,kolik měří ,váží,jazyky vzdělání. A řadu jiných požadavků na její postavu..Možná,že to ještě někde mám ,ale to byla soutěž na Miss..

Pokud má dlohé nohy ,vlasy a musí být týpek ,že jak se nalíčí ji nepoznají ..jelikož někdo se namaluje a vypadá děsivě..

doplněno 31.03.15 20:57:

mi poslali www.české modelky a tak si to rozklikej..

hodnocení

0x
Se striema neuděláš vůbec nic. Laser je dokáže také jen zmírnit, ale úplně nezmizí. Objeví se, když člověk rychle přibude na váze. Kůže se nestihne přizpůsobit a popraská. To jak máme kůži elastickou, je částečně dáno i geneticky.
Má je skoro každý, muži i ženy.
doplněno 29.03.15 11:29: Celulitida je tzv. pomerančová kůže - takové ďolíčky hlavně na zadní straně stehen a zadečku. Chce to cvičit, dodržovat pitný režim, zdravě jíst. Někomu pomáhají k tomu všemu ještě lymfodrenáže. Sklony k celulitidě jsou také z části dány geneticky.
To jak moc to vadí v modelingu bych nechala na posouzení odborníkům. U fotomodelek se dá ledasco zaretušovat a i u přehlídek spodního prádla si někde pomáhají punčochama.
moncicak99
hodnocení

A vadí to v modelinku?

moncicak99
hodnocení

Ještě jsem koukala na fotky celuritídy (neví mjak se to píše :D )

A možná mám spíš tu cel. ... na tu platí co? :(

alice306*
hodnocení

0x

Moje kamarádka si taky bokem přivydělává v modelingu. Strije má na zadku a břiše. S fotografem jsou domluveni, že když to vyfotí, vyretušujou to, že to nejde ani pozant. Nebo při přehlidkách je vždy zahalena tam, kde to má. Hodně je na domluvě.

moncicak99
hodnocení

A česká miss? Tam to je v háji, ... vim že bych to na 100% nevyhrála, ani bych nepostoupila, ale jenom to zkusit... zkusit se má všechno. To kvůli tomu nemůžu jít :(

Strie ti nezmizí,,je to popraskaná kůže ,,celulitida ta se dá spíše odstranit.Zhubnout. Ale na mastičky bych nevěřila..

kristym*
hodnocení

0x
Můžu se tě zeptat, jak ses k tý nabídce dostala? :D Díky :D

Mi se to stalo předloni podle fotky si mne vybrali,,,ale nebyl to podfuk.Vybírali podle fotky na mejlu.Mám to ověřené,,,

repkin*
hodnocení

0x

Jsem chlap, tak mne nekamenujte, nerozumím tomu, ale stejně jako vrásky, nedá se tohle taky nějak zakamuflovat nějakým malováním?

repkine,,to je jasné že ne...ale na vrásky dáš botox,,nebo něco jiného ale to co píše tazatelka jí zůstane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]