Nezralé avokádo

Od: Datum: 28.03.15 08:38 odpovědí: 2 změna: 28.03.15 08:59
avatar

Dobrý den. Koupila jsem avokádo na pomazánku a je hodně tvrdé, že jsem ho sotva rozřízla. Mělo by se lžičkou vydlabat a pak rozetřít do ostatních ingrediencí. Teď přemýšlím, jestli ho mám nastrouhat, nebo jestli se vůbec může nezralé jíst. Vím, že jsem ho měla nechat doma dozrát, ale už je pozdě. Díky za rady.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: ben®
Datum: 28.03.15 08:47
avatar

Dobrý den, a zkusila jste ho ochutnat? Není to hnusné? Co nastrouhat a povařit na kaši?

Zdravím!

doplněno 28.03.15 09:01:

Zkuste ho povařit, aby změklo a dochutit (asi cukrem=?).

doplněno 28.03.15 11:10:

A co zkusit to povaření a přidat cukr? Třeba to tu pomazánku nezkazí (nebo také ano=?).

Ohodnoceno: 1x
 
Od: dako®
Datum: 28.03.15 08:59
avatar

je skoro bez chuti, ani není trpké, jen je tvrdé jako mrkev. Možná bych ho mohla zkusit povařit. Díky

doplněno 28.03.15 10:43:

Tak jsem ho nastrouhala, pak ochutnala a v ústech mám nahořklou chuť, tak ho nebudu ani povářet a pomazánka nebude. Příště budu chytřejší a nechám ho uležet, aby změklo.

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.