Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Džíny a reklamace

Od: jiskra® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,v lednu jsem si koupila nové džíny. Od té doby jsem je už asi 4x prala,ale stále pouštějí barvu i po vymáchání v octové lázni. Barví tak,že mám zabarvené spodní prádlo,od lemů i béžové kožené boty :(,dokonce po pár hodinách i dlaně,myslíte,že je to důvod k reklamaci? DĚKUJI.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Na co čekáte? Reklamovat můžete co chcete, otázkou je, zda vám bude vyhověno a jak daleko jste schopna za tím jít. Zde se to nevyřeší.

hodnocení

Taky nečekám,že to tady někdo vyřeší,spíš,jestli nemá někdo stejnou zkušenost,nebo radu,jsme na poradně ne? Třeba je způsob,jak tomu zamezit. Jestli ji nemáte vy,tak třeba někdo jiný...

lo*
hodnocení

0x

Ja mam podobnou zkusenost. Reklamovat nejdou. Znam hodne lidi, kteri je sli reklamovat, ale nikde jim nevyhoveli. Vetsina obchodu se ohradi tim, ze vyrabi pouze kvalitni veci, atd. Casem to prestane barvit nebo alespon u me to tak bylo.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Já si myslím že důvod k reklamaci to je, a za pokus to stojí. Jak to bude vyřízeno si netroufám ovšem tvrdit. Vyzkoušejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]