Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně hřejivého plyšáku do mikrovlné trouby pro děti.
Zkoušela jste to už nějaká šikovná maminka? Vím jen, že se dají dát do plyšáků různé náplně: len, pohankové slupky... Ale co je nejlepší? Dočetla jsme se, že nejlepší je len, ale nikde jsem se nedozvěděla, zda ten má být obyčejný např. ze zdravé výživy a nebo je nějaký specální. Budu ráda za všechny zkušené rady. Jak tedy na to? ![]()
Já jsem vnoučkovi medvídka koupila asi před třemi lety pod stromek. Nic se do něho nedávalo, už byl připraven k použití. Ale musím vám říci, že nebyl nic moc fajn. Objednávala jsem ho na netu. Přišel poštou. V obchodě bych ho nekoupila, kdybych si na něho sáhla. Byl nějak podivně tvrdý a hlučný. Raději bych koupila termofor, zvláště pak, když jsou v prodeji ve froté obalu. Viděla jsem ho v drogerii za nějakých 150 kč a u Vietnamců za 60 kč.
Stihla jsem poklikat a našla několik prodejců Třeba: . kasa.cz/... Je možné, že jsem tenkát nevybrala dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.