Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fialový tonovací šampon na vlasy?

Od: killjoy odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nedávno jsem si obarvila vlasy na blond a potřebovala bych nějaký Tonovací fialový šampon na vlasy abych se zbavila té "oranžové". Máte nějaké typy? Nějakou levnější alternativu k Bed head? Díky moc za typy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Mi seděl tenhle omlazeni.cz/... také mám od shaumy,ale ten je "slabý"ale zase tak nevysuší vlasy.Měla jsem také jeden od polského výrobce,sice krásně bělil,ale když se použil po druhé tak už nechal fialový nádech:)

esmina
hodnocení

0x

Fialovým šamponům už odzvonilo před léty.

Dnes existují vynikající barvy,kterými se dosáne krásných odstínů.Na co kupuvat levnou barvu a pak se snažit to " napravit " fialovinou,když to nedopadne nikdy dobře a hned se to pozná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]