Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Čokoládová poleva vs krájení bez lámání

Od: fanca* odpovědí: 3 změna:

:PMám upečené, krémem natřené medové řezy, potřela jsem to čokoládovou polevoua nevím jak nebo čím to nařezat, aby se čokoláda nelámala. Poradíte mi? Dík fanca

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

1x

Teplým nožem.

 

paja*
hodnocení

0x

Jen upřesním strejce, ten nůž namáčet do dost teplé vody ( ne vřelé)

 

lidka*
hodnocení

0x

To je rada z Tiny pro příští pečení: čokoládová poleva bude vláčnější, pokud k rozehřáté čokoládě přidáte lžíci bílého jogurtu. Toto vylepšení zabrání i popraskání polevy při krájení. Ale i tady platí - ostří nože před použitím nahřejte. Tak doufám, že to bude opravdu vylepšení *tuc*

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]