Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sladit oblečení?

Od: modnipolicie odpovědí: 4 změna:

Hodí se světle modrá košile s kostičkovaným vzorem k černým, nebo tmavě modrým džínám?

Nebo k jaké barvě se světle modrá hodí? Existuje nějaké pravidlo na sladění barev?

Děkuji za nasměrování!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

1x

s černou se dá sladit témeř vše, tak jako s bílou a k džínám lze snad taky přece nosit téměř vše. Asi bych se víc soustřdil na to jak ta košile vapadá na mně, než na tom jak vypadá s džínáma.

Pravidla určitě jsou, ale spíš k formálnímu oblečení než k neformálnímu.

lidus*
hodnocení

1x

Mám pocit, že móda je stále víc benevolentní, čím větší "strašidlo" tím lépe. Dřív se třeba říkalo červená-modrá (zelená-modrá) pro blázna dobrá a dnes je to jedno. Zrovna včera jsem u jedné módní přehlídky modelů na letošní léto, říkala, že moje malá vnučka bude nadšená i když slovo móda ji v jejim věku nic neříká. Pruhované nadkolenky, sukýnky TU-TU , vše v barvě duhy a čím barevnější tím lépe.

Ta vaše košile se v pohodě k džínám jakékoliv barvy hodí.

eulalie*
hodnocení

1x

Mně to přijde jako zcela normální kombinace. V čem vy vidíte problém? K riflím, protože je to sportovní oblečení, prakticky můžete vzít jakoukoliv sportovní košili. Když někteří mohou po městě chodit v současné době v tak moderních teplákách, tak proč vy byste se nemohl odít do košile a riflí?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, k džínám se hodí (skoro) všechno, ale džíny se nehodí (málokdy) všude. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]