Nejste přihlášen/a.
Hodí se světle modrá košile s kostičkovaným vzorem k černým, nebo tmavě modrým džínám?
Nebo k jaké barvě se světle modrá hodí? Existuje nějaké pravidlo na sladění barev?
Děkuji za nasměrování!
Mám pocit, že móda je stále víc benevolentní, čím větší "strašidlo" tím lépe. Dřív se třeba říkalo červená-modrá (zelená-modrá) pro blázna dobrá a dnes je to jedno. Zrovna včera jsem u jedné módní přehlídky modelů na letošní léto, říkala, že moje malá vnučka bude nadšená i když slovo móda ji v jejim věku nic neříká. Pruhované nadkolenky, sukýnky TU-TU , vše v barvě duhy a čím barevnější tím lépe.
Ta vaše košile se v pohodě k džínám jakékoliv barvy hodí.
Mně to přijde jako zcela normální kombinace. V čem vy vidíte problém? K riflím, protože je to sportovní oblečení, prakticky můžete vzít jakoukoliv sportovní košili. Když někteří mohou po městě chodit v současné době v tak moderních teplákách, tak proč vy byste se nemohl odít do košile a riflí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.