Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nosit k tmavě modrému sametovemu saku

Od: vladap* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

koupil jsem si tmavěmodré sametové sako

(podobne jako zde img.sbazar.cz/... )

A ted nevim, jake je vhodné k němu zvolit kalhoty, jak material , tak barvu. Černé mi k němu přijdou moc tmavé a jiné barvy mě nenapadaji. Do města bych to viděl na nějaké jeany , ale pri slavnostnější příležitosti mi jeany prijdou moc venkovní.

díky za odpověď

V.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
K tomuto saku,by se hodily hnědé tony.Pokud dobře vidím,má hnědé knoflíky.Tudíž srnčí hnědá,velbloudí...Mohla by být hezká i lahvově zelená,to je také pěkná kombinace.Jéé,ted mě napadla i písková,také možné.
Sice jste nenapsal k jaké příležitosti,což je dost důležité...
Materiál tedy volím plátno,to neurazí.
vladap*
hodnocení

V současné době by jsem si ho chtěl vzít na slavnostní příležitost (svatbu).

hodnocení

2x

K tmavomodrému saku by byly hezké i šedé kalhoty. Nebo vyšisované džíny.

acorde.cz/...

hodnocení

2x

Na svatbu bych asi toto sako nezvolila. Připadá mi takové rozevláté, vytahané, jako když nedrží tvar. Máte jej nové, nebo ze sekáče? Navíc to bílé štepování kolem kapes a klop je spíš sportovní prvek, než společenský, nevhodný na svatbu.

Na svatbu bych zvolila opravdu spíš oblek ve stejné barvě, nejlépe tmavý. Na běžné nošení toto sako mít můžete, z předchozích rad by se mi k němu asi nejvíc líbily kalhoty šedé. A myslím, že vzhledem k tomu štepování by byly vhodné i rifle. Na tu svatbu ale ne, jinak ho ještě unosíte. I když samet je dneska na pánské oblečení už poměrně neobvyklý. Navíc je velice choulostivý, chytá se na něj kde co. Ale není třeba ho zavrhovat, ono se nakonec nosí všechno, co kdo má. Jaga.

Pořiďte si lepicí váleček na odstraňování nečistot ze saka.

liu*
hodnocení

0x

Ty hnědé tóny se mi líbí jako dobrý nápad, ale spíš světlejší, pískové. Tmavě hnědá + tohle sako na mě už působí moc usedle.

hodnocení

0x

Já bych volila šedé k modrému...aby to bylo elegantní..

host*
hodnocení

0x

přidám se k zastáncům šedých kalhot a černých bot. Pokud seženete motýlka ze stejného materiálu a barvy jako sako nebo kalhoty, nebo stejné barvy jako boty, byl by to dobrý doplněk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]