Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, koupila jsem si nádherné boty, ale na noze se mi zdají být o číslo větší. Což je zajímavé, protože při poměření s mými ostatními botami jsou úplně stejně velké. Možná to dělá to, že jsou takové volnější, noha mi v nich prostě nějak netypicky plandá.
Každopádně - dají se nějak "zmešit", třeba podpatěnkami apod.? Blbá otázka, já vím, ale opravdu nerada bych se jich zbavovala, dlouho jsem takové hledala.
Vatu do špic asi nee
.
Děkuji.
Asi bych s těmito botkami moc neexperimentoval , mohly by brzy přijít k nereklamovatelnému poškození. Snad tedy jedině použít silnější ponožku, bota nevypadá, že by se měla nosit v létě...
Možná by pomohly vložky do bot.
Jestli Vám ještě lítá pata, tak mě napadlo, že by pomohly opatěnky, vím, že je prodávají v Deichmennu, gelové, ty jsou asi za 90.-Kč a ještě mívají nějaké obyčejné za 30,- kč. Nalepí se do boty na patu a noha v nich lépe drží. Kupovala jsem je kdysi dceři do lodiček a byla spokojená.
Díky, zkusím koupit, tím se nic nezkazí .
Taaaak vložky jsou koupené a rozdíl to fakt je. Sice mi pořád jezdí pata (jsou to holt těžší volné boty), ale to bude asi o zvyku.
Dobrý nápad! Opatěnky mám v lodičkách a super, a tady, ačkoli se v botách chodí docela dobře, tak po čase začíná ta ítající pata dřít a je to nepříjemné Snad, to pomůže
Určitě vložky do bot kupuju pravidelně i do bot, co mi jsou, protože mám ráda, když tam mám tu vložku, tak jsou takové měkčí na chození.
Tak opatěnky dát nelze, při nasazování boty se pokaždé strhnou .
Docela mě to štve... vložky super, ale stejně se pata pořát posouvá nahoru a dolů a trošku se jak kdyby odírá .
Vyzkoušeno, jde to hodně špatně, v místě kotníku jsou ty boty hodně úzké.
No zkusím všechno, co se dá
.
Já nechci strašit, ale zdá se mi, že boty nemají vyklenutí pro patu, nebo spíš prostor nad patou, jsou rovné a to způsobuje, že klouzají po patě. Stalo se mi to i u mokasín a vzali mi to jako reklamaci. Prostě ta bota musí být nahoře nad patou prohnutá dovnitř, nepatrně pochopitelně, aby neklouzala a noha v ní držela. A ta vaše se mi jeví rovná, čili pata nemá kam jakoby zapadnout, nemá dozadu takové to vyklenutí. Neumím to asi vyjádřit...Zkuste poměřit s jinou kozačkou nebo botou.
doplněno 20.03.15 07:50:To zúžení nad patou právě drží botu, aby neklouzala. Vaše je hodně široká v nártu, nemá to zúžení a noha je v ní volně, jako by vám byly boty velké, přesto, že chodidlo je dobře. Snad jsem to už popsala trochu jasněji... .
Jojo, máte pravdu, jsou rovnější, než jsem zvyklá, sice tam mírné vyklenutí je, ale opravdu jen mírné. Reklamačka bohužel není možná, jednalo se o soukromý prodej. Právě, byla jsem překvapená, že chodidlo je dobře, ale stejně noha lítá... myslím, že si nějakou dobu vyzkouším chůzi a pokud to půjde, boty si nechám. .
Martino, podle mně jsou nejlepší gelové (nebo někdy asi 3mm silné pěnové) vložky, jsou trochu dražší, ale super. Mají je u Deichmanna, zkus, nemůžeš pokazit nic, při nehorším se Ti budou hodit do jiných bot jindy, mě osobně zachraňují nohy už dlouho. Jinak botky jsou pěkné, k úzkým džínám vypadají moc dobře a ten střih prostě k tomu stylu patří. Přeji příjemné vykračování !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.