Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s mačingovou dietou? Dejte recept ja udělat cuketu, chutně a rychle, díky
Mamka miluje cuketové směsi na topinky na s těstovinami. Co vím, tak na olivovém oleji osmahne cuketu, rajče, nějaké dochucení, možná další zeleninu... přesně si nepamatuji, zkuste hledat pod hesle "cuketová směs", ono se něco najde.
Já cukety a všechny tyhle věci nesnáším, ale na jeden způsob ji můžu: nakrájená na plátky, potřená olivovým olejem a posypaná silnou vrstvou Nivy - zapéct při vysoké teplotě v troubě asi 10-15 minut. Dietní to ale není
U téhle diety jde o o to, abyste změnila životní styl a začala podle toho jíst už na celý život. Když pojedete jen ten 28-mi denní detox a pak začnete zase jíst jak předtím, kila se vrátí. Kamarádka co jí držela to poznala na cm než na kilech.
Jinak recept, já mám nejraději bramborák z cukety: Nastrouháme do mísy cuketu a brambory, vymačkáme přebytečnou vodu. Potom přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek a propracujeme v těsto. Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme bramborákovou hmotu a dáme do trouby. Cuketový bramborák pečeme při 185 °C asi 20 - 25 minut.
Ahoj, tu dietu jsem četla a připadá mi poměrně příšerná. Asi se podle ní zhubne, tedy já bych zhubla stoprocentně, protože hromadu těch jídel bych nepozřela, ale chci Vám napsat jedno. Stáhněte si z netu 60denní dietu pana Havlíčka. Vyzkoušela jsem, funguje bezvadně pokud jste schopna dodržovat určitý režim a denně strávit hromadu času v kuchyni.Já sice zhubla 6kg za 21 dní, ale u mě to není o tom, že bych nevěděla jak, teorii mám zmáknutou, ale tváří v tvář smaženýmu řízku každá dieta na světě zaleze s kňučením pod koberec a Havlíček se může jít klouzat. U mě to prostě není o tom, že bych nevěděla, ale já strašně ráda jím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.