Nejste přihlášen/a.
Proč tvrdnou posléze bramborové knedle až do stavu nepoživatelnosti,dříve se mi to nestávalo.
Stává se vám to,v čem to je?
Dala jste hodně mouky a vajec. Je však pravdou, že každé brambory chtějí něco jiného. Naše babička měla bramborové knedlíky jako peří. Ale bylo to i tím, že brambory, které měla ve sklepě celou zimu, zanala a věděla jak na ně. Když pokaždé koupíme jiné, pak jim nerozumíme.
Je také možné, že jste udělala těsto a než se vám voda zavařila, těsto zřídlo a vy jste přidala mouku a těsto zpracovla znovu. Mouka musí být hrubá, případně půl hrubá + půl krupička. S bramborovým těstem se nesmí otálet. Současně se zpracováváním těsta musí hrnec s vodou stát na ohni. A ihned po dokončení těsta, musí do vařící vody.
Ahááá, tak tak to je. Je pravdou, že mi tohle také knedlíky občas dělají. Do druhého dne ztvrdnou, ale nijak drastiky. Já je vždycky nakrájím na sousta a pomaloučku osmažím na pánvi s kouskem sádla. Pak jsou jedlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.