Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit dobrou podprsenku?

Od: chica7 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

když si koupím nějakou podprsenku, tak se mi brzy vytahá. Často je střídám, ale i přesto se mi hodně roztáhne obvod. Nevíte, v jakém obchodě bych mohla koupit kvalitní podprsenku a hlavně za přijatelnou cenu? Děkuji za odpovědi. :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Pěkný den, jsem hodně spokojená s podprsenkami z New Yorkeru. Sice se trochu vytáhnou (rozhodně ne jak vietnamské šunty), ale třeba až po roce dvou střídavého nošení, což za 350,- není tak hrozné:).

sicca

Tak zrovna dnes jsem sem chtěla dát dotaz, jestli nemáte typ na dobrou podprsenku na větší prsa, co je opticky zmenší.

Myslím, že na menší prsa se dá vybrat, ale na větší je to problém. Kvalita fakt hrozná, co je mi platný velký košíček,

když to má úzká ramínka, některé podprsenky řežou, že se v nich nedá vydržet. Normální cenu beru tak do 500,-Kč,

za tu cenu prodává třeba Linia, některé jsou vcelku dobré, některé také řežou, pošít kostici česaným silonem není to pravé

ořechové.

hodnocení

1x

Důležitá je správná velikost podprsenky, protože spousta žen si kupuje menší košíčky než mají prsa a kompenzují to tím, že si vezmou větší obvod, který se pak rychle vytahá a podprda je k ničemu. Já mám z obchodu Caresse. Sice mě stála tisícovku, ale je kvalitní a hlavně padne jak má. Co se týče obvodu - při koupi by měla být podprsenka zapnutá na ten nevětší obvod a pod něj by se měly vejít max 2 prsty.

eulalie*
hodnocení

1x

Hm, vzhledem k tomu, že sehnat podprsenku, která by mě nikde netlačila, je fakt kumšt, tak tuto situaci občas (no vlastně dost často) řeším tak, že chodím bez ní. Ach, to je úleva. ;)

hodnocení

0x

Omlouvám se, že vám skáču do otázky, ale tohle by mě taky hodně zajímalo. Mám úplně stejný problém. *smich*

mmm*
hodnocení

0x

Mě se u všech hrozně rychle vytahají ramínka :(. A ten obvod vždy kupuju tak, abych zapínala na druhý háčky, když se začne vytahávat , tak zapínám na první.

mansa
hodnocení

0x

Mám velice dobrou zkušenost se sportovní podprsenkou z Lidlu za cca 160,-Kč. Po roce nošení je téměř netknutá. Mají několik druhů, kupuji tu na větší prsa pro maximální zátěž, nedávno je měli v akci. Na léto mám ráda s větším podílem bavlny, protože se dost potím. Kupuji v prodejně KIK.

ramona
hodnocení

0x

Už existují značkové prodejny,kde vás prodavačka chce vidět a odborným okem sama upraví délku ramínek a nebo vám poradí jinou apod.

Já jsem se s tím setkala v cizině a už bych si na trhu nebo přes internet podprsenku nekoupila.Dokonce jsou i v těchto prodejnách prodlužovadla ,pokud je vám oblíbená podprsenka doma malá a si tak životnost prosloužit bez vyhazování.Kupuji si jen takovým způsobem,ve větších městech třeba v Brně na Svoboďáku takovou prodejnu mají.

hodnocení

0x

Přesně, jak píše Ramona. Oko vyškolené prodavačky vidí daleko líp, než když se nezkušená zákaznice sama zhlíží v zrcadle.

Jsem velice spokojená s galanterií Mitex v Pardubicích. Berou velké množství kvalitních podprsenek z firmy Linia Trutnov /dřív Úpavan/. Prodavačka vzala 4 krabičky, šla se mnou ke kabince. Nechala mě vyzkoušet první kus, řekla, ať se jí ukážu. Zkušeně popotáhla ramínka, pak řekla, že přinese o trochu menší. Pak se řešil objem. Asi se čtvrtou byla spokojená. Podprsenka mi bezvadně padne, cítím se v ní dobře. Jinde už kupovat nebudu.

Zkušební kabina je navíc až vzadu, žádní jiní zákazníci tam nehraboší, měla jsem tam klid a dostatek soukromí. Bezvadná prodejna a opravdu dobrý personál. *palec* Jen jsem tam strávila trochu víc času, ale na to se při výběru dobrého prádla nesmí koukat. Jaga.

cygnus*
hodnocení

0x

Já jsem spokojena nákupem přes Eshop u astratexu. Mají různé velikosti a vždy co jsem si objednala mi padlo.

podprda

Astratex vyrábí u nás. Dovezu, vyzkouším.

webbiecz*
hodnocení

0x

Vytáhne se za nějaký čas každá podprsenka. Některé víc, jiné míň. Je potřeba koupit podprsenku tak, aby se nejprve zapínala na ty poslední háčky a postupně, s tím jak se bude vytahovat, se bude měnit zapínání. Když si ženská koupí podprsenku tak, že jí zapíná na nejužší možný objem, nemá už potom jak utahovat, když se podprsenka natáhne.

Spousta žen si kupuje úplně špatnou velikost - menší košíčky a široký obvod - klasické 75B sedne málokteré :)

Když už se ptáš na značku, tak mě docela vyhovuje Lindex, dost podprsenek od nich mi sedne (ale taky ne všechny). Výbornou zkušenost mám i se značkou Triumph. Podprsenku od nich mám už nějakých třeba 5 let a pořád vypadá skvěle a ani se moc nevytáhla.

*sok* Přísahala bych, že se mi to ještě nestalo. Max. u některé hooodně oprané, ale ty mám vzadu v košíku jen jako erární. A mně zase 100% sedí podprsenky z C&A :) ale mám na podprsenky obecně docela štěstí, jakmile je to nevycpaná s kosticemi, tak mi můj rozměr sedne skoro vždy.

chian
hodnocení

0x
Na vytahání má vliv praní s aviváži, proto se mají prát bez aviváže. Jinak dobré podprsenky má třeba Triola, Timo, Triumph, ale důležité je mít správnou velikost - nevybírat si zbytečně velký obvod, což mnoho lidí dělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]