Nejste přihlášen/a.
Dal bych vařit vodu v hrnci a do hrnce klovový cedník a na to maso, cedník by byl tak aby maso nebylo ponořené, za jak dlouho a zdali vůbec se uvaří maso?
Někdy tak dělám v papiňáku kuřecí prsa - když je úplná krize, není čas čekat a vytáhnu je z mrazáku. Na pařák, pod ně trochu vody, vcelku a zmrzlá, posolím, trochu papriky, špetku pepře a trochu kari. Za 25 minut jsou v tlakovém hrnci hotová a chuťově se to dá - je to tedy hodně dietní.
Dobrý den, uvařit by se mělo (nebo spíše podusit). Nevím, proč to takto chcete udělat, nechat vytéct šťávu z masa do vody a jíst asi vysušené, ale volil bych plátky - špalík by se dusil asi delší čas. Zdravím!
doplněno 12.03.15 17:06:Nezkoušel jsem to, ale možná by šlo to maso nejdříve zabalit do alobalu a až potom "pařit".
Nic by se z něho nemělo ztratit.
No spíše mě jde o to že maso často spíše dusím, ale to mi pak příjde že je dost šťávy ve vodě a je mi jí pokaždé líto vyhazovat ( nemám možnost ani čas si z toho cokoli dělat) tak mě napadlo kdybych ho dělal v páře zdali by to nebylo lepší, z hlediska nutričních hodnot, jedná se o všechny dostupné druhy mas, Hov, Vepř, Ryby...
Podobně vařívám uzené kuře. Třeba stehna. Na polívku stejně nejsou a v papiňáku, na pařáčku 10 minut. Maso v páře uvaříte a v papiňáku s pařáčkem jistě rychleji. Ale nebudete mít ani polívku, ani šťávu, třebas na guláš, na zalití rýže. Budete mít pouze a jen maso. A pod tím masem, pod pařáčkem podivnou tekutinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.