Nejste přihlášen/a.
Ahoj koupila jsem si vak na záda a chtěla bych se zeptat jestli ho můžu nosit i k sukni? A jestli jo, tak k jakému tipu sukně? Děkuji
3x
Batoh na zádech lze spojit se sukní,musí být ale /ta sukně/ sportovního charakteru.
Tedy za mě: třeba riflová, nebo plátěná. Měla jsem krásnou khaki, rozšířenou, s velkými kapsami, ta by byla k batohu úplně nejlepší.
Nikdy ne k nějaké společenské - hedvábí, krajka, samet...
Obléci si sportovní sukni, ne upnutou, ale spíš rozšířenou, je taky nejlepší řešení, když má žena své dny a čeká ji nějaká akce. Na táboře to byl celodenní pěší výlet do Babiččina údolí. /asi 16 km/ Tričko, batoh, volnější riflová sukně, Zaručeně to bylo lepší, než nějaké nadité šortky. Bylo to vzdušné a i když hygiena cestou byla dost problematická, zvládla jsem vše bez nehod. Jaga.
Také jsem džínové sukně ráda nosila k batůžkům.Vzdušné,volné,pohodlné a žůžo
1x
Zdravím,
jedete na hory nebo někam na výlet do přírody? Pokud ano, tak tam se to možná ztratí. Do města to doufám nechcete nosit. Móda batohů je sama o sobě hrozná - každý s batohem na zádech vypadá jako kdy právě přišel odněkud z nějaké tůry.
Na jednu stranu se kritizuje nošení ponožek do sandálů, sportovních a trekinkových bot do města (to je taky samo sobě pěkná zrůdnost - koukněte někdy lidem ve městě po nohách) a pak je módní nosit ve městě batoh. To se fakt ti všichni nositelé batohů nevidí a neumí si představit, jak v tom vypadjí blbě? Pokud ne, tak pro příklad článek, pár fotek a galerií..
modnipeklo.cz/...
prazsky.denik.cz/...
s290.photobucket.com/...
Tak co - ještě se vám to líbí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.