Nejste přihlášen/a.
Ahoj koupila jsem si vak na záda a chtěla bych se zeptat jestli ho můžu nosit i k sukni? A jestli jo, tak k jakému tipu sukně? Děkuji
Batoh na zádech lze spojit se sukní,musí být ale /ta sukně/ sportovního charakteru.
Tedy za mě: třeba riflová, nebo plátěná. Měla jsem krásnou khaki, rozšířenou, s velkými kapsami, ta by byla k batohu úplně nejlepší.
Nikdy ne k nějaké společenské - hedvábí, krajka, samet...
Obléci si sportovní sukni, ne upnutou, ale spíš rozšířenou, je taky nejlepší řešení, když má žena své dny a čeká ji nějaká akce. Na táboře to byl celodenní pěší výlet do Babiččina údolí. /asi 16 km/ Tričko, batoh, volnější riflová sukně, Zaručeně to bylo lepší, než nějaké nadité šortky. Bylo to vzdušné a i když hygiena cestou byla dost problematická, zvládla jsem vše bez nehod. Jaga.
Zdravím,
jedete na hory nebo někam na výlet do přírody? Pokud ano, tak tam se to možná ztratí. Do města to doufám nechcete nosit. Móda batohů je sama o sobě hrozná - každý s batohem na zádech vypadá jako kdy právě přišel odněkud z nějaké tůry.
Na jednu stranu se kritizuje nošení ponožek do sandálů, sportovních a trekinkových bot do města (to je taky samo sobě pěkná zrůdnost - koukněte někdy lidem ve městě po nohách) a pak je módní nosit ve městě batoh. To se fakt ti všichni nositelé batohů nevidí a neumí si představit, jak v tom vypadjí blbě? Pokud ne, tak pro příklad článek, pár fotek a galerií..
modnipeklo.cz/...
prazsky.denik.cz/...
s290.photobucket.com/...
Tak co - ještě se vám to líbí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.