Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sukně a batoh?

Od: jula* odpovědí: 6 změna:

Ahoj koupila jsem si vak na záda a chtěla bych se zeptat jestli ho můžu nosit i k sukni? A jestli jo, tak k jakému tipu sukně? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Batoh na zádech lze spojit se sukní,musí být ale /ta sukně/ sportovního charakteru.

Tedy za mě: třeba riflová, nebo plátěná. Měla jsem krásnou khaki, rozšířenou, s velkými kapsami, ta by byla k batohu úplně nejlepší.

Nikdy ne k nějaké společenské - hedvábí, krajka, samet...

Obléci si sportovní sukni, ne upnutou, ale spíš rozšířenou, je taky nejlepší řešení, když má žena své dny a čeká ji nějaká akce. Na táboře to byl celodenní pěší výlet do Babiččina údolí. /asi 16 km/ Tričko, batoh, volnější riflová sukně, Zaručeně to bylo lepší, než nějaké nadité šortky. Bylo to vzdušné a i když hygiena cestou byla dost problematická, zvládla jsem vše bez nehod. Jaga.

Jaguško,není co dodat *palec*
Také jsem džínové sukně ráda nosila k batůžkům.Vzdušné,volné,pohodlné a žůžo ;)
byx

Nesouhlasím naprosto.S batohem se manipuluje nahoru dolu se ohýbá k zemi,takže budˇjen dlouhé sukně ( nosí to tak švýcarky)nebo kalhoty

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,
jedete na hory nebo někam na výlet do přírody? Pokud ano, tak tam se to možná ztratí. Do města to doufám nechcete nosit. Móda batohů je sama o sobě hrozná - každý s batohem na zádech vypadá jako kdy právě přišel odněkud z nějaké tůry.
Na jednu stranu se kritizuje nošení ponožek do sandálů, sportovních a trekinkových bot do města (to je taky samo sobě pěkná zrůdnost - koukněte někdy lidem ve městě po nohách) a pak je módní nosit ve městě batoh. To se fakt ti všichni nositelé batohů nevidí a neumí si představit, jak v tom vypadjí blbě? Pokud ne, tak pro příklad článek, pár fotek a galerií..
modnipeklo.cz/...
prazsky.denik.cz/...
s290.photobucket.com/...
Tak co - ještě se vám to líbí?

kockomilka
Tak důvody k nošení batohů jsou ryze praktické (a také zdravotní, notabene u lidí pod osmnáct kteří ještě nemají zkostnatělou páteř)... no a k nošení ponožek do sandálů zrovna tak. "každý s batohem na zádech vypadá jako kdy právě přišel odněkud z nějaké tůry"To je ovšem problém pozorovatele, který očekává, že městská žena se bude hrbit pod kabelkou a městský muž pod diplomatkou. Batohy, ponožky do sandálů, sportovní a trekingové boty do města jsou všechno naprosto v pohodě věci, a když to někdo kritizuje, tak ztrapňuje pouze sám sebe. U bot se to dá tolerovat, ale kritizovače batohů bych nejradši proliskala, protože pak chtějí kabelky nosit i holky na základce a ku... ničí si záda. Třináctileté holce fakt nevysvětlíte "ale ty jsi JEŠTĚ MALÁ, u tebe nevadí že máš batoh".

martina1*
hodnocení

0x

Určitě může, ale záleží jaký batoh :) Pokud je to nějaký malý elegantní batůžek s jemnými motivy, tak se k tomu hodí tzv, skater skirt :D Přidej klidně fotku batohu a přidám ti sem obrázky sukní, která bys k tomu mohla nosit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]