Hlavně nezkracovat - zajděte do prodejny, rádi vám ho vymění za menší - pokud je to originál a máte doklady. Ať si také dcera spočítá, kolik plánuje mít korálků, čím jich je více, tím je náramek těsnější
Naramek od Pandory, hade lze zkratit bez problemu kdekoli u sikovneho zlatnika.Me to udelali do hodiny za 300,- parada! Konkretne Zlatnicvi Brno, ulice Krkoskova !
Dobrý den, jo, znát materiál by se hodilo. Zkuste to doplnit (pandora asi není materiál). Zdravím!
doplněno 10.03.15 20:32:
Zajděte s náramkem do zlatnictví a tam Vám poradí a i to udělají odborně. Doma to asi nebude realizovatelné (tak, aby to i trochu vypadalo). Možná je už špatná ta gumička.
Vyměníte ji doma?
ilona*
Pandora je znacka Retizek je stribrny a v retizku je gumicka
Pokud se nepletu,tak Pandora je druh náramku,tvořený z korálků.Může být skleněný,postříbřený či pozlacený. Má pevné zapínání. Pro tazatelku: pomoci by Vám měli ve zlatnictví,tam je odborně zkracují
Trochu mě překvapuje, že se jí vytáhl. Mám takové dva, korálků na nich mám docela dost a podobný problém jsem neměla. Obávám se, že zkrátit nejde. Spíš bych zkusila výměnu za menší přímo na prodejně s dokladem. No a nebo si ho vezměte vy a do rodiny kupte ještě jeden - tentokrát lépe naměřený menší ) - to pro případ, že by vám ho nechtěli vyměnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.