Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slaba a krátká menstruace, jsem tehotna?

Od: michaela777 odpovědí: 8 změna:
Ahoj, je mi 17 let a od října beru HA Ayreen. Pred mesicem jsem jednu pilulku vynechala a vzala si ji po více jak 12ti hodinách. Dostala jsem ms, prvni den normalne, pote diky HA az do dobrani jen velmi slabe. V pauze jsem menstruaci dostala jiz normalne. Prasky jsem po 7 dnech zacala opet brat a 4. den jsem mela nechraneny styk. Tento mesic jsem misto 21 pilulek vzala 22.Do ted zadne problemy, ale menstruace prisla o den pozdeji a pomerne slaba zároveň s hnědým výtokem. Třetí den již skoro končí, je světle červena. Bojim se, že jsem těhotná. Je to možné? Jak velka je pravděpodobnost?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Stačí jedna kapka a do roka to capká. Souložit a otěhotnět to zcela jistě možné je a v některých případech je to dokonce žádoucí. Je to problém koupit si testík nebo navštívit gynekologa?

michaela777
hodnocení

To vim.. Test si pujdu koupit, jen jsem chtela vedet, jestli to nemuze byt jeste necim jinym.. Byla jsem ted v zahranici na horach a vzala jsem si o ten prasek navic. Tak jestli to neni kvuli tomu. Opravdu jeste neplanuju mimco, takze jsem z toho pomerne nesva.. :/
Může to být čímkoliv. Naprosto čímkoliv. Těhotenství ale také a to vyloučíte jedině těhotenským testem.
Hormonální antikoncepce není 100% ochrana.
doplněno 11.03.15 08:24: Tak to gratuluji k negativnímu testu. Sice každá láteříme, že je menstruace otravná a jak se chlapi mají, když ji nemají,ale pokaždé když má den zpoždění, už ji netrpělivě vyhlížíme :D

pb®
hodnocení

0x

Pravděpodobnost moc velká není, vajíčko nedozraje a neuvolní se ze dne na den. Ale jak jste mohla užít 22 pilulek, když v blistru jich je jen 21? Chce to znovu sednout, přečíst příbalový leták jak se antikoncepce používá a pokud něčemu nerozumím, jít a zeptat se gynekologa.

michaela777
hodnocení

Normalne beru pouze 21.. Ale jaksi se mi to nehodilo tak jsem si rekla, ze si vezmu o jeden navic.. Zase jsem nechtela brat cele druhe platicko, abych zjistila, kdyby nahodou. Chybami se clovek uci :(
Kazdopadne dekuji za uklidneni, aspon trosku.. :) Rikam si, ze kdyz byl styk na zacatku cyklu, tak by ovulace byla drive ne?

michaela777
hodnocení

0x
Ahoj, tak jsem si delala test a vysel negativne :) Chci se zeptat, jestli tomu tedy muzu věřit. V tuto dobu uz by tam jinak byl alespon naznak ze? :) Jinak dekuju vsem za odpovedi.. pro priste si dam větší pozor na prasky a mozna snad budu uz jen abstinovat.. Za ten stres to ani nestoji :D
kutululu

S Tvým užíváním HA bych si určitě dávala pozor při pohlavním styku. 21 prášků v platíčku není jen tak pro srandu, a když se Ti to nehodí mít menstruaci, tak máš brát další platíčko v kuse a až poté vysadit na týden a následně zase pokračovat, a né že si řekneš, že si vezmeš jen o 1 navíc. Další měsíc Ti ten jeden opět bude chybět. Nevím, možná že máš nějakou jinou antikoncepci, při které to můžeš takhle užívat, ale já už vyzkoušela 4 a ani u jedné toto nepřipadalo v úvahu. Takhle si zbytečně rozházíš celý cyklus a pak se nediv, že to máš nepravidelně.

michaela777
Ja vim.. chybami se clovek uci.. rikala jsem si ze jeden prasek bude ok.. pro priste vim, ze takhle ne..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]