Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Melír - kontrastní barvy?

Od: majulkaa odpovědí: 5 změna:

ahoj potřebovala bych vedet jak by to vypadalo kdybych si dala do blond vlasu tmavej melir třeba černej..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cassie*
hodnocení

0x

Tak to vážně nevím, ale moje spolužačka má blond vlasy podbarvené černou a to vypadá super :)

simasonka*
hodnocení

0x

bude to vypadat dobre.Jestli mas rada kontrastni barvy.Ja jo.Mam blond a melir mam fialovecerveny a vypada to super.nech si dat tech meliru min.At mas vice hlavu blondatou.Tolik te to neztmavi.Az si zvyknes muzes pridavat.Ja uz to mam tak, ze mam vice tech tmavych a min blondatych.

letnicka*
hodnocení

0x

Radila bych spíš tmavší hnědou, nebo prostě obyčejnou hnědou. Myslim si, že kdyby jsi tam měla černý pruhy, vypadalo by to divně.

wlassta*
hodnocení

0x

existuje program virtualni kadernik, tam si das fotku a zkousis ucesy,stahnes ho treba z rapidu...*tuc*

klarus*
hodnocení

0x

Ahoj. Já jsem si minulý týden nechala do svých středně blod vlasů udělat světlý melíry a pak tmavý a ty tmavý mám udělaný ze středně hnědý barvy a vypadá to fakt dost dobře.

Radím, zkus to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]