Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci zhubnout, ale nechci na to být sama. Nikdo z mého okolí hubnout nechce. Tak jsem myslela, že bych se s někým domluvila a psali by jsme si přes email nebo fb. Ale nevím, kde někoho sehnat. Nemá někdo zájem? Prosím
Je mi 14, měřím 170cm a vážím 51kg
170/51? Co chcete hubnout? Je mi 54 170/55 a v nemocnici po operaci mi nutriční sestra nasadila výživovou dietu abych prý přibrala, měla velkou radost když mě propouštěli a já vážila 59kg. Měla pravdu, obleču kalhoty jako dřív ale mám jakési svalstvo a tím i víc síly a i má pleť už nevypadá jako sušená treska. Neblázněte, kamarádky dcera to dotáhla na 34kg, bohužel to byla váha finální.
Víte, může vám to připadat, že jsem hubená, ale kdyby jste mě viděli. To břicho, hrozně široká stehna...
Máš BMI 17,65 což už je podváha. Opravdu si myslíš, že potřebuješ zhubnout?
Myslím, že potřebuješ spíš vytvarovat postavu, nabrat trochu svalové hmoty. Hubnout opravdu NE
Zajdi se podívat do fitka, zacvič si a určitě najdeš nějakou spřízněnou duši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.