Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mám sehnat někoho na společné hubnutí?

Od: kristynam odpovědí: 21 změna:

Ahoj, chci zhubnout, ale nechci na to být sama. Nikdo z mého okolí hubnout nechce. Tak jsem myslela, že bych se s někým domluvila a psali by jsme si přes email nebo fb. Ale nevím, kde někoho sehnat. Nemá někdo zájem? Prosím :(

doplněno 08.03.15 16:34:

Je mi 14, měřím 170cm a vážím 51kg :)

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

170/51? Co chcete hubnout? Je mi 54 170/55 a v nemocnici po operaci mi nutriční sestra nasadila výživovou dietu abych prý přibrala, měla velkou radost když mě propouštěli a já vážila 59kg. Měla pravdu, obleču kalhoty jako dřív ale mám jakési svalstvo a tím i víc síly a i má pleť už nevypadá jako sušená treska. Neblázněte, kamarádky dcera to dotáhla na 34kg, bohužel to byla váha finální.

kristynam
hodnocení

Víte, může vám to připadat, že jsem hubená, ale kdyby jste mě viděli. To břicho, hrozně široká stehna...

petr155
V tomhle se s tebou shoduji, hlavne stehna a boky a delam pro to neco uz delsi dobu ale zatim nic a nic
petr155
Jestli tedy opravdu nekoho na hubnuti hledas, tak se dal muzeme domluvit na facebooku :) pokud ti nevadi, ze jsem kluk
kristynam
hodnocení

FB: Johanka Bukaková

petr155
hodnocení

0x
KdybCh mel prehled o vekovem rozdilu tak jsem zajemce :)
kristynam
08.03.15 16:35
hodnocení

Je mi 14.

petr155
Je mi 16 merim 183,5 cm a vazim 69 kg :)
kristynam
08.03.15 16:38
hodnocení

Jsi kluk?

petr155
Ano, jsem kluk, ty asi shanis holku :)
kristynam
hodnocení

S holkou by to bylo znažší. Ale co se dá dělat :)

petr155
Proc myslis? :) ale chapu te :)
kristynam
hodnocení

No já nevim, hubnout s holkou je něco jinýho než hubnout s klukem...

petr155
Podle toho jak to vezmes, no..
petr155
Podle me kdyz si to predstavim tak jsi dost hubena :)
kristynam
hodnocení

Představit si to můžeš, ve tvých představách můžu být hubená, ale kdyby jsi mě viděl. Zase to břicho a neskutečně široká stehna...

vasejmeno
hodnocení

0x

Máš BMI 17,65 což už je podváha. Opravdu si myslíš, že potřebuješ zhubnout?

Myslím, že potřebuješ spíš vytvarovat postavu, nabrat trochu svalové hmoty. Hubnout opravdu NE *sok*

Zajdi se podívat do fitka, zacvič si a určitě najdeš nějakou spřízněnou duši.

kristynam
hodnocení

Dobře, nepotřebuju zhubnout, ale vytvarovat se. Ale s tím mám taky problém. Fitko v okolí nemám, takže musím cvičit doma...

hodnocení

0x

S touto váhou a mírou je to naprostá blbost,máte akorát nebo se chcete stát anorektičkou?

martina1*
hodnocení

0x

Ahoj, ráda se k tobě připojím. Podle jména ti zřejmě už došlo, že jsem holka :D a je mi 15 :) napiš mi do vnitřní pošty :) Ráda se s tebou domluvím. :)

kristym*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]