Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Uchování domácích sušenek

Od: kramlik odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit. K troubě se dostanu vždy 1x týdně a chtěl bych se zeptat, jak "uskladnit" upečené sušenky na ten týden? Vydží vždy tak 2 dny a potom jsou tvrdé a za 5 dní už přestávám věřit že jsou ještě jedlí.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

2kedar*
hodnocení

4x

Sušenky, bez polevy, klidně do mrazáku.

Vydrží tam v klidu i půl roku.

 

hodnocení

2x

Uchovávejte takto :

Sušenky a neplněné linecké uchovávejte v suchu – třeba v plastových či plechových krabicích vyložených ubrouskem.

Vše, co má čokoládovou polevu, patří do sucha a chladu, ale ne na mráz – ideální je uzavřená plastová nádoba v lednici.

 

mp*
hodnocení

1x

Všechno spolehlivě zvlhne uložením v lednici a navíc ještě v uzavřené nádobě, protože se tam nejvíce kondenzuje vlhkost. Z mrazákem bych byl opatrný, protože tam se obyčejně suroviny časem naopak vysušují.

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Velká plechovka by tohle mohla klidně vyřešit. Bývají moc krásné. I sušenky z Anglie nebo kdoví odkud, se prodávají v plechovkách. Moje mladá sušenky také v plechovce skladuje.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]