Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prozatimní zaléčení genitálního Herpesu

Od: zzz* odpovědí: 4 změna:

Zdravím.

Před třemi dny jsem navštívila gynekologii, kde mi paní doktorka předepsala Gyno-Pevaryl 150 na kvasinky. Mazala jsem, zaváděla čípky ale bolest ani otok neustávají. Mám v tříslech po každé straně bulky, na dotek bolestivé. Nyní se mi vytvořily na stydkých pyscích pupínky, jakési vřídky a vše je velmi bolestivé. Každý pohyb, otočení, dokonce už i ležet bolí. Ale je sobota, bydlím na vesnici a nemám se pořádně jak dostat do nemocnice. Máte tedy nějaké rady, jak zaléčit , zřejmě Herpes do pondělka?

Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kvasinky jsou potvory nepříjemné :(

Pokud nemáte prozatím odbornou péči,zkuste osvědčený domácí lék - kefír.Ten jistě u vás v obchodě mají.Zabírá ;)

doplněno 08.03.15 09:38: Toto onemocnění vychází z vnitřku těla,ty kvasinky tam jsou přemnožené.Je třeba je eliminovat tedy z těla,nikoliv nějakými mastmi.Když nemáte kefír,tak bílý jogurt,nejraději Selský,nebo ten,kde je jogurtová kultura.

lucie*
hodnocení

0x

Já dostala kdysi od Doktora předepsáno tohle a osvěčil se. lekarna.cz/... jestli nemáte lékárnu po ruce,tak třeba ho má někdo z rodiny nebo nějaká kamarádka v lékárničce.

Jestli máte doma framykoin, zkuste nemazat tím, mám s ním dobré zkušenosti i v jiných potížích.

hodnocení

0x

z, toto je otázka pro kožaře, ne pro gynekoložku. Běžte zítra ke kožnímu lékaři!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]