Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílý výtok místo menstruace

Od: zuzka12 odpovědí: 2 změna:
Ahoj,
Chci se zeptat zda je možnost že jsem těhotná. Místo menstruace mám řídké bílé výtoky, bolí mě klouby a mám něco jako žaludeční vředy. Hodně mi kolísá teplota a jsem hodně náhlá na yměny nálad což jsem nikdy neměkla. Skoro vše mě rozbrečí. Děkuji za odpověd.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jste měla nechráněný pohlavní styk, pak tady ta možnost otěhotnění je. Pokud to nejsou jiné zdravotní problémy, což by Vám řekl jen lékař. Zkuste těhotenský test..

eulalie*
hodnocení

0x

Říká vám něco tehotensky test? Ano? Tak ho použijte a možná budete vědět, na čem jste. Pozor, test ma cenu zkoušet za předpokladu aktivního sexuálního života.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]