Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panensky bio kokosovy olej ucinky

Od: sabinass odpovědí: 3 změna:

Dobry vecer, chci se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s kokosovym olejem? Slysela jsem ,ze jsou po nem krasne bile zuby. Ma nekdo zkusenost..? Dekuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janetaylor
hodnocení

0x

Kokosový olej mám. Na zuby sem ho také zkoušela ale zdá se mi že to vydrží tam pár hodin, nebo do prvního jídla.

lucie*
hodnocení

0x

Na kokosový olej jsem slyšela pět slávu,ale každý olej(kvalitní)má stejně blahodárné účinky ať je to makadamiový,meruňkový,dýňový...Takže jedině odzkoušet pokud Vás to zajímá.Na zuby raději zkuste mátový olej(taková ta malá lahvička do aroma lamp)Musí to být máta peprná,to je ta co se přidává do zubní pasty.Postačí max.dvě kapky na kartáček a budete koukat.Mám se osvěčil na bělení,je to olej,tak neškrábe sklovinu a je to maliné množství.Budete mít i extrémně svěží dech a manžel tak léčí i afty.Používat jednou-dvakrát do týdne.Tchýni-kuřačce jsem jej taky koupila,kvůli bělení a dechu.

martina1*
hodnocení

0x

Kokosový olej jsem zkoušela, mám a používám, ale ne na zuby, na ty mi teda moc nepomohl. V čem je ale dobrý je krásně hladká pokožka a vyživené vlasy :) a samozřejmě taky na vaření! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]